reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynam przepychanki z cellulitem :)

Dawno mnie nie było na forum, ale postanowiłam wrócić, gdy zaczynam nowy etap - mam nadzieję, ze bez cellulitu. Kupiłam sobie inneov cellulite - czy któraś z Was to brała i jakie są efekty. Czy rzeczywiście trzeba 3 miesięcy kuracji, no i rozumiem że sport i dieta to normalka przy takich akcjach :) Czekam na wszelkie informacje !

reklama
Witam!

Jestem tutaj nowa.
Od razu zainteresował mnie ten wątek. Niestety nic nie wiem na temat tego preparatu:( ALe chcialłabym sie dowiedziec. No i pytam-bo ten wątek był założony jeszcze w tamtym roku? Jakie są efekty?Warto tego spróbować?

Pozdrawiam!

Na cullulit dobra jest kuracja TOŁPA kpl kosztuje coś 240 zł ale starcza tego na jakieś 3 miesiące stosowania takie domowe SPA akurat dla młodej mamy która nie może ruszyć się z domu a chce mieć jędrne ciałko.Mozna kurację antycellulit TOŁPA kupić w sklepiku "borowinowym" lub zamówić przez internet nawet kilka zł taniej. Wypróbowałam na sobie naprawdę działa.
Pozatym drogie mamy ruch ruch i jeszcze raz ruch (spacery z maleństwem, basen itp)

Witajcie ja po świętach zaczynam róniez walkę z celulitem:-) Ale nie kremami tylko masarzami:-) Co 4 dni masarz anty celulitusowy:-) Ponoć pomaga i daje super efekty, oprócz tego jakiś krem wcierać codziennie i mam nadzieje ze pozbęde się tego dziadostwa:-)

ech te wszystkie kremy i preparaty... ja zdecydowanie polecam bardzo kompleksowa terapie: dieta, ruch, masaze a dopiero potem kremy. ciezko sie zmobilizowac, ale dopiero to daje efekty. a slyszalyscie, a propos domowych metod, o peelingu z kawy?

Witam, ja przed ciaza stosowalam peeling z kawy -polecam, bo rzeczywiscie skora jest po nim gladsza i jedrniejsza. Niestety nie wiem,czy pomaga na cellulit, bo przed ciaza go nie mialam:-) natomiast teraz.. massssakra :szok:
Nie przejmuje sie tylko z tego powodu,ze mam "pewniaka", ktorego bede uzywac kiedy juz urodze :) preparat nazywa sie detoren, mozna kupic na allegro, polecam stronke www.detorenplus.pl-sama go jeszcze nie uzywalam,ale uzywa moja mama i jest zachwycona, twierdzi, ze trzydziestoletni cellulit jej zniknal, a komu wierzyc, jak nie rodzonej matce? :-D do tego wroce do peelingu z kawy, bo bardzo lubilam moja skore po jego uzyciu.
Wiec kobietki: zanim zainwestujecie grube pieniadza wyprobujcie najpierw mniej kosztowne metody :-)
polecam tez pilnowanie picia przynajmniej 2 litrow wody mineralnej :-) to mnie uratowalo przed rozstepami w ciazy

Witam,stosowałam już kilka preparatów i żadnych większych efektów nie zauważyłam więc dałam sobie z tym spokój aż do momentu kiedy koleżanka poleciła mi RECELLOX ,stosuję od 2 tygodni i jestem w szoku-to działa dodatkowo stosuję krem z avonu bo jak wiadomo celulitis trzeba atakować od środka i z zewnątrz,sam krem nie przynosi super efektów a tu proszę ,ja już się cieszę i polecam:-D

Sama sie dorobiłam ostatnio i w sumie nie wiem co z nim zrobić. Nie jest duży ale nie pomagaja ćwiczenia. Ćwiczę i o ile jestem w stanie schudnąć to mam ten cellulit na udach. Zastanawiałam się nad kupieniem sobie jakiegoś konkretnego kosmetyku. Nie pomagają kosmetyki jakie do tej pory stosowałam a które kupowałam w drogeriach.
Macie jakieś opinie na temat kremu sinial?
Kremu nie znam ale polecam masaż bańką chińską. Ja używam z Cellublue do tego szczotkowanie ciała na sucho

reklama
Do góry