reklama
Śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach z masełkiem...
tydzień temu w piątek sobie zrobiłam taki obiad...uwielbiam a dzisiaj pomysłu póki co brak
Ja mam od rana straszą ochotę na mięso, a dziś jak na złość piątek. A tak bym sobie kanapkę z jakąś wędlinką dobrą zjadła... Mmm...
U nas dziś placki ziemniaczane Moje na słodko, Męża ze śmietaną. Chodzą za nami od miesiąca i wreszcie przyszły
U nas dziś placki ziemniaczane Moje na słodko, Męża ze śmietaną. Chodzą za nami od miesiąca i wreszcie przyszły
ewwe
Fanka BB :)
W ciąży żadne posty nie obowiązują wszystko co niezgodne z wytycznymi jest dla dzidzi
ufffff
ja też pomimo piątku wcinam sałatkę gyrosową (bo się zmarnuje), a na obiad też mam pomidorową, ale na skrzydełkach, więc facetom mięsa nie dam))
ostatnio zajadam się mandarynkami...mam plan najeść się na zapas. W święta raczej cytrusów nie pojem a tak lubię...buuu
ostatnio zajadam się mandarynkami...mam plan najeść się na zapas. W święta raczej cytrusów nie pojem a tak lubię...buuu
Ja tam pilnuję piątku - czy ciąża, czy nie ciąża. Jeden dzień bez mięsa mnie nie zabije Ale zupy na kościach nie traktuję jako mięso. To już by była chyba przesada... Chociaż to zależy od tradycji - u mnie w domu np. pasztetu się też jako mięsa nie traktuje
Wsuwam ciasteczka cytrynowe (Mąż mi łaskawie zostawił cztery) i czekam aż mi chleb wystygnie, żeby zjeść jakąś kanapkę... I znów mam na coś ochotę, ale nie wiem na co... ... ...
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja przez większość czasu w ciąży mam wstręt do mięsa więc jak mnie nagle naszła ochota na schabowe w piątek to korzystałam i nie zwracałam uwagi na post. Dzięki temu i wyniki badań mam dobre
Ja dziś mam ogromna ochotę na brokuł z pieczoną rybą z ziemniakami... i właśnie idę sporządzać obiad
Ja dziś mam ogromna ochotę na brokuł z pieczoną rybą z ziemniakami... i właśnie idę sporządzać obiad
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Ja mam ochotę na rosołek i zaraz idę go przygotować
Podziel się: