reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachciewajki :)

reklama
....hej dziewczynki^^:)
Jestem Kasia:))
....niewiem ale dzisiaj jadłam bułkę z pokrojonym na niej jabłkiem i ogórkiem;/;/
troszkę mnieto zdziwiło:]

Ja w poprzedniej ciązy nie miałam takich zachciewajek jak w tej. Czasem to aż siebie nie poznaje bo jak mnie na coś złapie to muszę to mieć natychmiast :)

I jakie to męczące, bo nawet jak jestem najedzona to mnie ssie. Czasem sama nawet nie wiem na co.

reklama
Ja dziś na głodnego trafiłam do Biedronki na szczęście mój kochany synuś ma ochotę na nieliczne produkty więc nie wyszłam wiele odkupowana. Kupiłam tylko nektarynki, truskawki, gruszki, banany, arbuza, warzywa i salami (musi być!) :)) jestem póki co zadowolona, że nie rzucam się na słodycze i fast foody (do których mam ogromny wstręt). A i tak przytyłam 4 kg;/ shit!;/

Do góry