reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Aneczko ja poprzednie ciąże to piłam cole i zajadałam lodami .Na pewno nie jest to zdrowe ale co teraz jest ,i do tego jescze ile my przecież leków bierzemy .A teraz przez pierwsze 3 miesiące piłam cole ,ponieważ tak mnie wymiotowało a po coli trochę przechodziło .Pewnie jakbyś piła na okrągło to pewnie by coś się działo ale tak ....Ja teraz n.p. piję codziennie kawę i też niby nie można i zgłaszałam lekarzowi i nic na to nie zareagował .Dla mnie kawa to jak herbata ,choć akurat herbaty nie lubię
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja tak samo ,muszę kawę ,najczęściej to rozpuszczalną ,bo jak się nie napiję to chodzę i śpię
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A ja tylko Ricore z mlekiem i to też sporadycznie,jak już mi się oczy same w dzień zamykają.
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
zjadlam 2 kg czeresni i ladnie mnie teraz czysci .......... ale nie moglam sie powstrzymac !
A co do coca coli to tez czasem pije. Zimna cola z lodem to zdecydowanie jest to !
A co do coca coli to tez czasem pije. Zimna cola z lodem to zdecydowanie jest to !
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Mmmm...czereśnie! Uwielbiam! Niestety u nas w sadzie się skończyły a resztkę rozdziobały szpaki,będą w wakacje poźniejsze odmiany...bo na bazarku to ponad 6 zł kilogram kosztuje :
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Strasznie w tym roku owoce drogie ,ale przynajmniej arbuziki już są takie w smaku jak powinny być
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Ja dzis sie skusilam na kilka czeresni - no ale moje uczulenie niestety wygrało.... A teraz "łazi" za mną coś, tylko jeszcze nie wiem co, zagladalam do lodowki ale nic mnie tam nie zainteresowalo... Przejrze moze ten watek - to na pewno na cos trafie.. tylko czy akurat to bede miala w domu ??
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
ja teraz to tylko pić i prysznic ,pić i prysznic!!......
Podziel się: