reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

Mnie tez naszla, ja jeszcze mialam zapach w realu, bo sasiedzi z parteru sobie zrobili grilla w ogrodku i do mnie na gore zapach przylecial....
Ka skonsumowalam wlasnie moja wolowinke z kasza i mizreia..mniam:)))))

Moje ulubione jablka to ligole:)))

reklama
Ale m i smaka narobiłyście tym grillem. Ja coś czuję że przed porodem nie zdąże, a potem to będę się bała ryzykować jako matka karmiąca :( :( :( :(
Jeśli chodzi o jabłuszka to ja też tylko ligole ;D
A ja dziś strasznie zgrzeszyłam i wypiłam pół malutkiego piwka z soczkiem. Ale było pycha ;D ;D ;D ;D

U mnie też truskaweczki - mąż kupił dziś taką malutką kobiałkę już naszych polskich (za ile to lepiej nie mówić :D ) i wspaniałomyślnie stwierdził że to tylko dla mnie bo on się naje jak już będą normalnie - i w normalnej cenie hihi - chyba postulat Oli o wspólnej diecie podczas karmienia tutaj nie przejdzie :D

Mój mąż w tym tygodniu miał ochotę na grilla, więc nawcinałam się pyszności, później to będzie można tylko pomarzyć... a jeśli chodzi o piwo- nigdy mi tak nie smakowało jak teraz! Przy każdej możliwej okazji podciagam mężusiowi kilka łyczków. I mam taką straszną ochotę na czereśnie i śliwki!!!!!!

My idziemy w sobote na grilla do znajomych, chyba rybke sobie kupie na grila, mam taka ochote...
Jakby mi w myslach czyali, bo wlasnie nas zaprosili :) :) :) :) :)
Ja czasem tez mezowi piwko podpijam, takie male lyczki, jej...jak mi smakuje.... ;D ;D ;D
Na grillu pewnie tez mnie bedzie ciagnac....

Ja tez mam ochote na czeresnie....mniam:) ;)

no to ja znowu - na truskawkowo!:) truskawki mrożone i jogurcik truskawkowy ;D

i baardzo smakuje mi szczypiorek - wczoraj nazrywałam sobie - sporo - a już nie ma prawie nic :)

a za mną wczoraj w nocy "chodził" rosołek..:)- już taaak dawno nie jadłam..:)..a tu..nagle o 23 taka zachcianka- oj spełnię ją:)- ::)

reklama
A ja dzisiaj nagrodzilam sie ze bylam dzielna na pobraniu krwi, najpierw lody grycanka:cynamonowe, kokosowe, amaretto a pozniej kremowka...
i jestem na maksa zaslodzona az musialm sobie herbatke zrobic.... ;D

Do góry