reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hehehe wiecie co, mielone się chyba zepsuły :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: B. wrócił z pracy, wrzucił jednego do mikrofali i tak zaczęło śmierdzieć, że zdecydował się je wyrzucić

reklama
twiling to masz problem z glowy;-)

a dziewczyny czy wy macie tez takie apetyty bo ja straszny ja non stop głodna jestem masakra i duzo jem to jest normalne

twilight i po problemie:)
ania ja mam taki apetyt od wczoraj. mogła bym jeść i jeść. A jutro muszę wejsć na wagę bo idę do gina:)

To u mnie teściowa wszystko mieli sama i jak najchudziej:) Wszystko obkrawa, kawałek mięsa odkroi byleby tłuszczu nie było heh :) Gotuje pysznie i zdrowo:) My też staramy się chudo gotować i jeść:) Ale gotujemy sami :) Ja w tygodniu a małż w weekend:)Krupniczek dobry:)

ja zwolniona z gotowania i dzisiaj i jutro i wczoraj również - taaak mi dobrze :-D
wczoraj byliśmy na kebabie :sorry2:
dzisiaj na sushi :sorry2: znajomy ma Sushi bar to nas zaprosił więc darmowy obiadek
jutro do restauracji :sorry2:kolejny znajomy nas zaprosił więc kolejny darmowy pyszny obiadek na mieście
a w środę chyba zrobie ... nie wiem :-D

Mońcia taka to pożyje :-)
Ania-aneczka takie obkrawanie to raczej moja mama uskutecznia. Teściowa niebardzo, a teść to już w ogóle w środku nocy potrafi wstać i zjeść kanapkę ze smalcem przegryzając kiełbasą :baffled:

Podziwiam za to sushi, mnie na sam widok mdli, nie wspomnę o zapachu i smaku :baffled:

Za to zjadłam kiełbase usmażoną na patelni :baffled:
A teraz chyba lodzika jeszcze musze zjeść, bo nie wytrzymam :-D

Eve dobre sushi pięknie pachnie :tak: no i oczywiście teraz tylko grillowane , surowego nie jadam :tak:

reklama
Mońcia - ten glon, w który jest zawinety ryz i ryba mi nie pasuje :baffled: śmierdzi mi i koniec, nie to nie moje smaki zupełnie :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry