reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja już tłukłam mięso o 7 :-D spać się nie chciało :happy2:

dziewczyny, właśnie wyczytałam żeby zagęścić sos ze zrazami to można dać chleb pokruszony, próbowałyście tak kiedyś?

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dziś łazanki od mamy, a jutro przyjeżdża, zrobi mi pierogi z serem na słodko <3 i będziemy piec pasztet. Więcej jemy teraz domowych wędlin, bo przynajmniej nie ma w nich tony konserwantów. A pasztet mojej mamy to po prostu poezja, mogę go na kilogramy wcinać:-)

tak mówiłyście o wołowinie to mężowi kazałam wczoraj kupic i dzis duszona z marcheweczka będzie i z cebulka, zupa z wczoraj ogórkowa a jutro pierożki teściowa zrobi

U mnie dziś barszcz czerwony ale nie z torebki :tak: Na drugie może pierożki, mam jeszcze od mamy.

A u mnie dzis ogorkowa i nie wiem co na drugie... T nie ma to sie gotowac nie chce a nie mam tak dobrze jak wy ze mamusia ugotuje albo tesciowa... tesciowa mieszka w tym samym miescie a jeszcze ani razu od poczatku ciazy u mnie nie byla ani nie dzwonila:) ale ja tez ja kocham:))) odwdziecze sie kiedys:)

macie moze przepis na te rogaliki co juz gdzies o nich pisalyscie, z nutella chyba?? albo z marmelada:) uuu jakbym zjadla:)

Ja mam dziś przepyszną karkóweczkę, ale głowę od kilku dni zaprzątało mi coś innego.
Tak więc skoczyłam do sklepu kupiłam truskawkę i borówkę i właśnie się zajadam z bitą śmietaną. Pyszności :-)

ja dzisiaj nie gotuje tylko się wyleguję i na obiad zamówiłam pizzę:) na deser mam kokosanki, wczoraj wieczorem upiekłam :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry