- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja chcę pączka!
Byle do jutra
agucha1986
Fanka BB :)
ja w sumie czekam do jutra bo tak jakos w miedzy czasie nie ciągło mnie do pączusiów ale jutra już doczekać się nie mogę heheh
twilight
Moja mama się wycfaniła i wczoraj poszła do cukierni i zamówiła, więc jutro tylko pójdzie i odbierze. A zaraz potem przyjedzie z pączkami do mnie. Nie mogę się doczekać.
A dzisiaj też mnie coś wodzi. Coś bym zjadła, ale nie wiem co. Chodzę do kuchni i wychodzę z niczym za każdym razem. :-( Chyba smutki chcę "zajeść" bo mąż dziś na 3 dni na szkolenie do Warszawy pojechał :-( :-( :-(
A dzisiaj też mnie coś wodzi. Coś bym zjadła, ale nie wiem co. Chodzę do kuchni i wychodzę z niczym za każdym razem. :-( Chyba smutki chcę "zajeść" bo mąż dziś na 3 dni na szkolenie do Warszawy pojechał :-( :-( :-(
ania-aneczka
Kaliope też wczoraj zrobiłam roladki drobiowe ze szpinakiem i fetą
Dziś pomidorówke Pączka nie jadłam dwa lata NIe przepadam Ale pewnie jutro się skusze
Dziś pomidorówke Pączka nie jadłam dwa lata NIe przepadam Ale pewnie jutro się skusze
(...)a jutro się boję z tymi pączkami, w tamtym roku poszłam do sklepu a tam ani jednego pączka!
To byłby prawdziwy horror dla każdej z nas, która w tej ciąży "choruje" na pączkomanie i jeszcze takie coś w tłusty czwartek????!!!!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: