- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agulka2012
Fanka BB :)
a ja właśnie zajadam pyszny serniczek z brzoskwiniami mniam!!
twilight że kanapki z cukrem to tak , ale nie wpadłam nigdy żeby na to truskawki dowalić :-) muszę spróbować ...
dobrze że ja mam truskawki 300m od klatki w sklepiku osiedlowym :-) chyba dzisiaj też kupie i coś z nich zrobie....tylko co ? makaron z truskawkami może , hę ? ...
dobrze że ja mam truskawki 300m od klatki w sklepiku osiedlowym :-) chyba dzisiaj też kupie i coś z nich zrobie....tylko co ? makaron z truskawkami może , hę ? ...
Agulka2012
Mońcia ja lubię ryż na mleku i do tego truskawki, polecam.
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja sobie pokroiłam truskawki w plasterki i na to tona śmietany śnieżki pyyycha)
myszkowska
ja zjadam tony kaszki na mleku Jutro wyślę Miśka na bazarek po truskaweczkiiiiiii <3
martushka1986
Aktywna w BB
Co to za cudo ta zupa cytrynowa?? I że tak spytam .....z czym się to je?Bo ja cytrynolubna jestemjakoś do ryżu na mleku nie mam przekonania
kaszkę manną to tak ale ryż jakoś nie wiem za bardzo mi nie podchodzi
dziś makaron z truskawkami , a potem idziemy na zupę cytrynową
reklama
no wczoraj pierwszy raz na to poszliśmy
zupa żółta była jak curry , w środku miała grilowaną pierś z kurczaka i chyba rabarbar...ale nie wiem ,przyczaje w warzywniaku co to mogło by być ale obstawiam rabarbar no i kwaśna bardziej niż ogórkowa i dobra mmmniam mniammm
zupa żółta była jak curry , w środku miała grilowaną pierś z kurczaka i chyba rabarbar...ale nie wiem ,przyczaje w warzywniaku co to mogło by być ale obstawiam rabarbar no i kwaśna bardziej niż ogórkowa i dobra mmmniam mniammm
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: