reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oj ja taki z kilku przpisów- spód brownie, na to masa krówkowa (na to miały być posiekane prazone orzechy ale zapomniałam posypać) i potem masa serowa, już się upiekł i wieczorkiem będzie deser, bo musi polezakować w lodówce

a ja mam dziś botwinkę na obiad z ziemniaczkami a na drugie mięsko duszone z ziemniaczkami młodymi i mizerię z ogórka:-D daje dziś czadu od rana:-p

ooooo kaliope botwinka - mniami, ja też wczoraj szalałam z młodymi ziemniaczkami w mundurkach polałam je masełkiem i do tego paluszki rybne - od tak dietetycznie:-D

Ja od tygodnia jem prawie codziennie szparagi. Zamiast sosu hollandaise polewam je maselkiem i cytryna. Pycha!

Mi najbardziej smakuja biale. Trzeba je dokladnie obrac ze skorki, ale zaczac ok 1-2 cm ponizej glowki. Ja zawsze gotuje je przez 12 min. w wodzie z dodatkiem cytryny, soli, cukru i masla. Do tego ziemniaczki badz mieso (kotlety mielone, kawalek pieczeni albo kotlet bez panierki).

jejku a za mna juz od 2 dni chodza jakies takie pyszne, slodzutkie i smakowite ciasta z masa. najlepiej rozne rodzaje,takie weselne :) ohhh jakbym zjadla... mmmm..
a przez moje gadanie ciagle o ciastach narobilam smaka domownikom moim i pewnie sie nie wykrece w tym tyg i bede cos musiala upiec,zwlaszcza,ze mam tydzien zwolnienia lekarskiego i nie musze isc do pracy:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry