reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Daria, a u mnie w lodówce leży ciasto francuskie i jakoś tak nie miałam na nie koncepcji:confused::confused:

u mnie dzisaij łosoś z ziemniaczkami i suróweczką z sałaty lodowej, pomidorków i ogóreczków, mniam, pyszne było:-D:-D:-D

reklama
Wika :szok::szok::szok: zasliniam monitor.. jak mi się marzy takie jedzonko po tych świątecznych daniach!!! aaaaaaaaaaaa!!!!!!!

U mnie znowu ciężo ogórkowa i placuszki ziemniaczane;) Zjadłam cały talerz zupki i z 5 placuszków...PYCHA!!
Miałam stare ziemniaki i ogórki już do zużycia więc się zużylo;)
A wiem, że po ciąży nie będę mogła już takich rarytasów:) jaamii
Łososia nie lubię;/ w ogóle ryb nie bardzo, chyba że taka nad morzem z panierką z oleju;)

a ja wsiadłam do samochodu i pojechała do Tesco żeby pringlesy sobie kupić bo już nie mogłam wytrzymać jak czytałam anie-aneczkę!!! a tu zonk nie było więc zanabyłam sorbet malinowy i wcinam :)))

nie znoszę pringelsów... ale tym sorbetem malinowym mnie DariaN zabiłaś! strasznie mam ochotę na coś właśnie owocowego!

Ja uwielbiam, zajadam je odkad się pojawiły w Polsce :tak: a i tak najwiekszy raj miałam, jak byłam w Niemczech na praktykach bo tam był ich dostatek :-D

mnie dziś rano sis poczęstowała Tofifi i tak mi się zachciało orzechów laskowych, że wysłałam smsa mamie żeby mi kupiła po drodze z pracy, przywiozła jedne w czekoladzie i jedne bez.. Te bez od 14-tej już zniknęły, teraz wciągam te w czekoladzie :-D Ale mi dogadzają.. a tyłek rośnie..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry