reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no tak jak sie ma cos pod nosem to se tego nie widzi :-) ostatnio bylam w multi ale ogolnie to zadko tam chodze, wogole zadko chodze do kina, jak je wybudowali to pierwszy raz poszlam chyba po 2 latach ;-)
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
hmmm, trzy mamusie z Zabrza? dopisze się, choć ja tylko przez Zabrze codzinnie dwa razy jeżdże: do i z pracy :-) jestem z Gliwic. mogę sie podłączyć?
a w sprawie Multikina - byłam ostatnio na Testosteronie
teraz wybieram sie na Iluzjonistę :-)
a w sprawie Multikina - byłam ostatnio na Testosteronie
teraz wybieram sie na Iluzjonistę :-)
Karlam1
Elen witam i pewnie ze mozesz sue przylaczyc ;-)
Milka26
Fanka BB :)
Widze ze grono sie powieksza !!!
Elen mamy dzieci w tym samym wieku zapraszam Cie rowniez na forum dzeci czerwiec 2005 mamy czerwcowe ) A testosteron widze Ci sie nie podobal ?? zastanawialam sie czy isc ale widze ze w takim wypadku nawet mi szczesliwie czasu zabraklo
Moze ja sie przedstawie ) Jestem Gabi a moj synus to Olaf w czerwcu stuknie mu dwa latka no i oczywiscie jak kazda mama jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo z niego dumna:-)
Elen mamy dzieci w tym samym wieku zapraszam Cie rowniez na forum dzeci czerwiec 2005 mamy czerwcowe ) A testosteron widze Ci sie nie podobal ?? zastanawialam sie czy isc ale widze ze w takim wypadku nawet mi szczesliwie czasu zabraklo
Moze ja sie przedstawie ) Jestem Gabi a moj synus to Olaf w czerwcu stuknie mu dwa latka no i oczywiscie jak kazda mama jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo z niego dumna:-)
Karlam1
a mnie sie testosteron podobal ;-)
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Widze ze grono sie powieksza !!!
Cześć Milka!
Czasem do was zagladam (na czerwiec), bo moja Julenka jest z lipca :-) :-) :-)
A od Testosteronu zdecydowanie lepsze jest "Ciało", którego twórcami byli mniej więcej ci sami ludzie ale to dostępne już chyba tylko na dvd albo w wypożyczalniach
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
No to w sumie ja się chyba też mogę dołączyć. Obecnie mieszkam w Świętochłowicach, ale w Zabrzu mieszkam często, bo stamtąd jestem. Mieszkałam na Skłodowskiej przez 14 lat, potem na K. Miarki a tera zmoja rodzinka mieszka na Chopina w Mikluczycach. Kocham to miasto. Jak tam jadę to przypominają mi się same najlepsze chwile "młodości" :-) .
reklama
Karlam1
Mama Boo kurcze tyle lat byc sasiadkami z jednego osiedla i sie nei pamietac, tzn ja Ciebie nie kojarze :-( ale ja nigdy nie mialam pamieci do ludzi ;-)
Podziel się: