reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
no tak jak sie ma cos pod nosem to se tego nie widzi :-) ostatnio bylam w multi ale ogolnie to zadko tam chodze, wogole zadko chodze do kina, jak je wybudowali to pierwszy raz poszlam chyba po 2 latach ;-)

hmmm, trzy mamusie z Zabrza? dopisze się, choć ja tylko przez Zabrze codzinnie dwa razy jeżdże: do i z pracy :-) jestem z Gliwic. mogę sie podłączyć?

a w sprawie Multikina - byłam ostatnio na Testosteronie :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:
teraz wybieram sie na Iluzjonistę :-)

Widze ze grono sie powieksza !!!
Elen mamy dzieci w tym samym wieku zapraszam Cie rowniez na forum dzeci czerwiec 2005 mamy czerwcowe :)) A testosteron widze Ci sie nie podobal ?? zastanawialam sie czy isc ale widze ze w takim wypadku nawet mi szczesliwie czasu zabraklo

Moze ja sie przedstawie :)) Jestem Gabi a moj synus to Olaf w czerwcu stuknie mu dwa latka no i oczywiscie jak kazda mama jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo z niego dumna:-)

Widze ze grono sie powieksza !!!
Elen mamy dzieci w tym samym wieku zapraszam Cie rowniez na forum dzeci czerwiec 2005 mamy czerwcowe :)) A testosteron widze Ci sie nie podobal ?? zastanawialam sie czy isc ale widze ze w takim wypadku nawet mi szczesliwie czasu zabraklo

Moze ja sie przedstawie :)) Jestem Gabi a moj synus to Olaf w czerwcu stuknie mu dwa latka no i oczywiscie jak kazda mama jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo z niego dumna:-)

Cześć Milka!
Czasem do was zagladam (na czerwiec), bo moja Julenka jest z lipca :-) :-) :-)
A od Testosteronu zdecydowanie lepsze jest "Ciało", którego twórcami byli mniej więcej ci sami ludzie :tak: ale to dostępne już chyba tylko na dvd albo w wypożyczalniach

No to w sumie ja się chyba też mogę dołączyć. Obecnie mieszkam w Świętochłowicach, ale w Zabrzu mieszkam często, bo stamtąd jestem. Mieszkałam na Skłodowskiej przez 14 lat, potem na K. Miarki a tera zmoja rodzinka mieszka na Chopina w Mikluczycach. Kocham to miasto. Jak tam jadę to przypominają mi się same najlepsze chwile "młodości" :-) .

reklama
Do góry