reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ząbkowanie

O Bozie mamy ziąbka ::)

Co prawda od kilku dni widziałam na dole białe kropeczki a dzisiaj rano czułam nieco inne uczucie jak karmiłam małego, króry targał moim cyckiem jak by pił z butli, ale myślałam, ze to tak mocno dziąsłami szczypie, a tu patrzę mu w buźkę i oczom nie wierzę, przejechałam paluchem i ciś mnie drasnęło, krzyknęłam O BOZIE!!! Przetarłam oczy, nie do wiary. Sprawdzilam dla zasady jeszcze łyżeczką i zapukało. Zadzwoniłam do tatuska, a tatko znów uronił łzy, prawie przez telefon mnie jego łzy zalały:)

Mam nadzieję, ze bezboleśnie zniesie Matik to ząbkowanie.

reklama
O dzięki, a jeszcze zapomniałam dodać, ze dzisiaj śniło mi się, ze Mateuszek miał juz 4 duze zęby a ja ich nie zauważyłam. I zobacz....

gratulacje dla Lidijkowego Mateuszka i jego ząbka
a u nas tez dwie kropeczki chyba widnieja,albo mi sie zdaje ???poczekamy,zobaczymy

Dziewczyny dziękuję Wam za te wszystkie miłe słowa pod adresem mojej córci. Powiem Wam że z jednej strony bardzo mnie cieszy że się tak szybko rozwija, a z drugiej martwię się czy to nie wróży czegoś złego... oby nie...

reklama
Do góry