reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

reklama
Rybcia syn tej dziewczyny co tu jest z mężem nie ma ani jednego ząbka a jest 3 dni starszy od Victorka.Różnie wychodza ząbki i nie się co przejmować.Victorowi wyszły dolne jedynki w pażdzierniku miał równe pół roku a górne wyszły dopiero na święta.

Zapomniałam dodać.Normą jest,że idą dolne zęby razem i górne razem,a u Victora jak już pisałam poszło jednostronnie:-) ma dwójke górną i dolną a teraz czekam na drógą strone.Czyli wychodzi na to,że nie ma reguły na ząbki.

Rybcia wszystko w swoim czasie ;-) Karolcia miała 4 miesiące jak wyszły jej dolne jedynki a potem było 3 miesiące przerwy:szok: i posypały się kolejne.

Na dzień dzisiejszy tak jak wcześniej pisałam jest 8 ale utrzymuje się jej temp. 37-38 stopni i jest marudna, nie wiem czy jakiś wirus ją męczy (bo w poniedziałek i wtorek miała nawet ponad 39 -lekarka mówi że to może być trzydniówka, ale już chyba za długo to trwa, zobaczymy) a przed chwilą smarowałam jej dziąsła, jak dotknęłam góry to taki płacz że :szok: więc chyba trójki idą.

reklama
Do góry