Karolinka ma widocznego jednego ząbka - dolną jedynkę, jednak nie przebiła sie ona jeszcze przez dziąsełko, ciekawe kiedy to nastąpi, ale może to jeszcze potrwać. Ślinienie jest na porządku dziennym i "zjadanie" wszystkiego co możliwe.
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
Oliwka też wszystko ładuje do buzi, ale jak na razie ząbków nie widać - zobaczymy bo ostatnio też stała sie marudna
Dzis wizyta u lekarza, moje podejrzenia o zbaku nie potwierdzily sie. Lekarka stwierdziala ze to jeszcze nie to.
A Maja slini sie jak piesek) cala reke do buzi pcha na dolnym dziasle widac biala kropke i tez czuje jakby incaczej ssala piers bardziej mnie boli.
Pamietam jak Maksowi wychodzily pierwsze zabki to wyszly szybko bez bolesnie i bez zadnych objawow nagle sie pojawily dwie dolne jedynki))Pozniej juz mial takie popuchniete miekkie dziasla w tych miejscach gdzie pojawialy sie nastepne. Natomiast u Mai ni widu ni slychu miekkich popuchnietych dziaselek)))
A Maja slini sie jak piesek) cala reke do buzi pcha na dolnym dziasle widac biala kropke i tez czuje jakby incaczej ssala piers bardziej mnie boli.
Pamietam jak Maksowi wychodzily pierwsze zabki to wyszly szybko bez bolesnie i bez zadnych objawow nagle sie pojawily dwie dolne jedynki))Pozniej juz mial takie popuchniete miekkie dziasla w tych miejscach gdzie pojawialy sie nastepne. Natomiast u Mai ni widu ni slychu miekkich popuchnietych dziaselek)))
Magdaleona
Fanka BB :)
Pociesze Cię, dziś w nocy chyba ze 20 razy wstawałam do małej, a dziś też zapowiada się dłuuuuga noc
reklama
Podziel się: