reklama
Idzia my przy dolnych ząbkach jak sie wyżynały też obylismy się bez żelu ale teraz żel kupiłam, bo Karolinka czasem płacze nie wiem dlaczego albo nie chce jeść, to jej smaruje, chyba ulgę jej to przynosi
A dziąsełka górne napuchnięte, ale jak na razie nic się nie przebiło
A dziąsełka górne napuchnięte, ale jak na razie nic się nie przebiło
U nas narazie się uspokoiło z ząbkami. Czekałam na ząbek u Kubusia a niespodziewanie zaczeła się przebijać stała jedynka u Kasi a jeszcze nie wypadła mleczna. Wczoraj byłam z nią u dentysty i miała wyrywany ząbek, mała była taka dzielna nawet sie nie skrzywiła a jak dostała prezencik od dentystki - kolorową bransoletke to była bardzo zadowolona. Ząbek zabrała ze sobą żeby tak jej opowiedziała dentystka włożyć go pod poduszkę na noc bo przyjdzie wróżka i zabierze ząbka a w zamian zostawi prezencik albo pieniażek, gdy rano znalazła pieniążki pod poduszką była taka przejęta i szcześliwa a po chwili zapytał mnie kiedy bedzie miała wyrywany następny ząbek:-)
rena - to gratulacje dla cory
michal tez dostal prezent po wypadnieciu pierwszego mleczaka ale uswiadomilismy go ze za pozostale wrozka zebuszka nic nie zostawia - ze to tylko za pierwszy - jakos to przelknal bez wiekszego problemu - a teraz zbiera zabki do portfelika - na razie ma tylko 2
michal tez dostal prezent po wypadnieciu pierwszego mleczaka ale uswiadomilismy go ze za pozostale wrozka zebuszka nic nie zostawia - ze to tylko za pierwszy - jakos to przelknal bez wiekszego problemu - a teraz zbiera zabki do portfelika - na razie ma tylko 2
U nas narazie spokój z ząbkami, dziąsła strasznie opuchnięte, ale Mały znosi to bez bólu. W razie czego mam panadol dla dzieci. Bo co do żelu to czytałam, zeby samemu raczej nie stosować. Mam nadzieję, że następne będa bez żadnych niespodzianek bólowych, czego i sobie i wam życze:-)
U nas tez nadal nie ma zadnego zabka;-) ale ona juz tak sciska dziaslami ze mam pokrwawione brodawki a co to bedzie jak beda zabki
Zele nam tez nie pomagaja, wczoraj dostala cwiartke jablka w calosci dobrze ze jej trzymalam bo skubana je ugryzla dziaslami:-)
Zele nam tez nie pomagaja, wczoraj dostala cwiartke jablka w calosci dobrze ze jej trzymalam bo skubana je ugryzla dziaslami:-)
reklama
Podziel się: