reklama
Nie miałam pojęcia, że taki jeden malutki ząbek może sprawić mi tyle radości:-), mąż stwierdził, że zwariowałam ....... taaaaaaa, na punkcie synka;-)
Toska ja obdzwoniłam z wieścią o pierwszym ząbku całą rodzinę
I co z tymi przesądami, sama mam zostać z pierścionkiem ;-)
Ja mam sukienkę, bo nie słyszałam wcześniej przesądu o pierścionku - a szkoda ;-)
A czy są jeszcze jakieś bezzębne dzieciątka?
Tak Wam zazdroszczę tych pierwszych kiełków, że macie już za sobą. A ja ciągle czekam i czekam...
I marudzenie już było i nocki nieprzespane i z dziobka ślina się sączy, ale na dziasłach żadnych zmian ni ma
Więc nadal czekamy cierpliwie...
Tak Wam zazdroszczę tych pierwszych kiełków, że macie już za sobą. A ja ciągle czekam i czekam...
I marudzenie już było i nocki nieprzespane i z dziobka ślina się sączy, ale na dziasłach żadnych zmian ni ma
Więc nadal czekamy cierpliwie...
A u nas jak wyszły dolne jedynki na początku stycznia tak z górnymi cisza. Było przez ten czas dużo marudzenia, gryzienia, złoszczenia się, gorączkowania i cuda na wianku i nicc
By se chłopak trochę chrupki kukurydziane pogryzł troszki ;-), a tak.....
By se chłopak trochę chrupki kukurydziane pogryzł troszki ;-), a tak.....
to i ja się dopiszę - trochę marudzi, szczególnie jak zabawka do buzi nie pasuje, jest oczywiście za duża, ślini się, to norma, ale... wychodzą dwie dolne jedynki na razi lewą ładnie czuję na swoich palcach, prawa jeszcze nie kłuje, ale widać i czuć twarde Świecą się.
Powiem Wam, że tak to bezobjawowo i bezstresowo jakoś wychodzą. Może tyle co dziecko potrzebuję odrobinę więcej uwagi, bo samo szybko się nudzi. I ładnie przesypia noce w miarę.
Powiem Wam, że tak to bezobjawowo i bezstresowo jakoś wychodzą. Może tyle co dziecko potrzebuję odrobinę więcej uwagi, bo samo szybko się nudzi. I ładnie przesypia noce w miarę.
A czy są jeszcze jakieś bezzębne dzieciątka?
Mój synek też nie ma zęboli
W dziąsłach nie widzę żadnych zmian na razie.
Podobno to wychodzenie ząbków, to genetyczne jest, a mnie wyszły jak miałam rok, więc na razie cierpliwie czekamy:-):-)
toska gratulacje Stasia-Kasowniczka! :-)
Hania też gratulacje!
I mam pytanie do mam cycowych - co zrobić, żeby Młody mnie nie gryzł? Nie robi tego przez nieuwagę czy nieświadomie Ładnie zjada, po czym patrzy mi prosto w oczy i zagryza zęba Ostry ton, zabranie cyca, pogrożenie palcem - nic nie działa. Nie mam więcej pomysłów, mam za to pożarte cyce
Ja teżToska ja obdzwoniłam z wieścią o pierwszym ząbku całą rodzinę
Hania też gratulacje!
I mam pytanie do mam cycowych - co zrobić, żeby Młody mnie nie gryzł? Nie robi tego przez nieuwagę czy nieświadomie Ładnie zjada, po czym patrzy mi prosto w oczy i zagryza zęba Ostry ton, zabranie cyca, pogrożenie palcem - nic nie działa. Nie mam więcej pomysłów, mam za to pożarte cyce
reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Esiu ja po każdym ugryzieniu krzyknęłam i zabierałam cyca podziałało, teraz to gryzie mnie tylko "okazyjnie" ;-)
Dobrze by było jakbyś wyczuła moment kiedy kończy jeść. Maks też gryzł dopiero wtedy jak się najadł
Dobrze by było jakbyś wyczuła moment kiedy kończy jeść. Maks też gryzł dopiero wtedy jak się najadł
Podziel się: