reklama
A
Agutek
Gość
Agutku pytałam się o ząbki Tolci i nie masz powodu do zmartwień bo córcia ma jeszcze czas różnie dzieciom wyżynają się mleczaki
dzięki!
malaga
Fanka BB :)
Słodyczy mały nie je, sporadycznie (np. raz w tygodniu się zdarzy) dostaje kawalątko czekolady, czy herbatniczka.. Pije herbatki dla dzieci, ostatnio soczki, ale już wcześniej mu się ten osad robił Dwa albo trzy razy dziennie pije mleczko z kaszką, kaszkę na gęsto je bardzo rzadko.. Jada też flipsy, wafelki ryżowe..a codajesz synusiowi do picia? ,moze to od tego? albo slodycze ,ale bardziej stawiam na picie
Ewelina z Bydgoszczy
mój Piotrus lubi myć ząbki, ale tylko górne, dolne chowa pod językiem, nie wiem dlaczego do mycia zębów wywala mi język w całej okazałości,
no i mamy 10 ząbków, bo wyszły 4, juz dobrze widać bieluśkie plamki
no i mamy 10 ząbków, bo wyszły 4, juz dobrze widać bieluśkie plamki
elahar
mama Madzi
mamy 2 górne czwórki w sumie 9 sztuk:-) coś nam się zapodziała czwarta dwójka
U Madzi też jakoś nie po kolei rosną ale 11 sztuk już jest (to znaczy 11 - y w drodze bo mała szpilka już od dawna wystaje)
A
Agutek
Gość
no zębos in gębos
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
no zębos in gębos
A u nas czwórki małego męczą. Bidok się ciągle łapie za policzek, albo ucho i się żali :-(. Już od 3 dni podaję mu na noc Nurofen, dzięki temu śpi spokojnie do 2-3.
Lajla83
Agutku ja się boje ze Twojej córci to zęby wyjdą hurtem oby szybko i bez boleśnie się obeszło Natalce jak szły górne jedynki i dwójki to strasznie cierpiała:-( no ale to 4 zęby na raz prze 4 dni gorączkowała:-(no zębos in gębos
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
A u nas czwórki małego męczą. Bidok się ciągle łapie za policzek, albo ucho i się żali :-(. Już od 3 dni podaję mu na noc Nurofen, dzięki temu śpi spokojnie do 2-3.
No własnie, u nas jest to samo, jak myslisz ile moze to potrwać, bo mnie wydaje się , że przechodzi, a walczymy od jakiegoś tygodnia
Podziel się: