reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbkowanie,czy to już? jakie objawy?

reklama
mój kamilek skończył już 8 miesięcy i jeszcze szczerbaty:0, czy jest tu jeszcze jakiś bezzębny bobasek????

No coś ty Elusia. Grono bezzębnych, choć coraz mniejsze, ale nadal jest ;D
Mój Kamil jeszcze nie ma, Maciuś Emi i Mateuszek Anulki
Chyba, że o czymś nie wiem ;) Tak więc została taka bezzębna czwóreczka. W tym Kamilów dwóch ;)
Chyba, że ktoś się jeszcze zgłasza ???

Przy okazji trzydniówki pani doktor sprawdziła dziąsełka i stwierdziła, że coś idzie. Nadal jednak nic niewidać więc czekamy. ;D

a tak przy okazji dziewczyny czy myjecie już maluszkom pierwsze perełki?

u nas są już 2 zabki i chyba ida następne, bo juz nie daję rady, w dzień jest ok, ale noce ........ juz zdażyłam zaponmniec jak to się wstaje co godzine, dwie a tu znów to samo :( i chyba przez to wszystko mała wyladuje u nas w łóżku, bo mój kręgosłup nie wytrzymuje tego ciągłego naginania sie

Emi_25 pisze:
a tak przy okazji dziewczyny czy myjecie już maluszkom pierwsze perełki?
tez miałam zadac to pytanie, bo my na razie nic nie stosujemy

pytam bo słyszałam, że już pierwsze ząbki trzeba pielęgnować. Są ponoć specjalne "szczoteczki" z gumowymi zakończeniemi. ;)

ja jeszcze nie myje bo zabki maja po kilka milimetrów jak wyjda całkowicie to kupie szczoteczke

reklama
dziewczyny, mam pytanie,czy Wasze dzieciaczki też tak gorączkują podczas ząbkowania?
Wikusi jak wychodzi ząbek to oprócz płaczliwości jest gorączka ok.38, na początku myslałam,że to po szczepieniu (byliśmy we wtorek), ale podobno może być tez od ząbków
;D Wikusia ma już drugą 1 ;D

Do góry