reklama
empolan
listopad '05 wrzesień '09
No coś ty Elusia. Grono bezzębnych, choć coraz mniejsze, ale nadal jest ;D
Mój Kamil jeszcze nie ma, Maciuś Emi i Mateuszek Anulki
Chyba, że o czymś nie wiem Tak więc została taka bezzębna czwóreczka. W tym Kamilów dwóch
Chyba, że ktoś się jeszcze zgłasza ???
Mój Kamil jeszcze nie ma, Maciuś Emi i Mateuszek Anulki
Chyba, że o czymś nie wiem Tak więc została taka bezzębna czwóreczka. W tym Kamilów dwóch
Chyba, że ktoś się jeszcze zgłasza ???
Pycha
mama Mai i Marty
u nas są już 2 zabki i chyba ida następne, bo juz nie daję rady, w dzień jest ok, ale noce ........ juz zdażyłam zaponmniec jak to się wstaje co godzine, dwie a tu znów to samo i chyba przez to wszystko mała wyladuje u nas w łóżku, bo mój kręgosłup nie wytrzymuje tego ciągłego naginania sie
tez miałam zadac to pytanie, bo my na razie nic nie stosujemyEmi_25 pisze:a tak przy okazji dziewczyny czy myjecie już maluszkom pierwsze perełki?
Pycha
mama Mai i Marty
tez słyszałam o tych szczoteczkach, ale u nas tego nie ma, jak wybiore sie na większe zakupy, to może gdzieś kupie
empolan
listopad '05 wrzesień '09
Ja wyczytałam u październikówek, że na początku wystraczy przemywać pieluchą, tak, żeby przynajmniej dwa razy na dzień usuwać z ząbków osad.
A szczoteczkę kupię na Allegro. Jak już te zęby będą : U nas w mieście też nie widziałam.
http://www.allegro.pl/item114009277_szczoteczka_do_zebow_i_masowania_dziasel_.html
A szczoteczkę kupię na Allegro. Jak już te zęby będą : U nas w mieście też nie widziałam.
http://www.allegro.pl/item114009277_szczoteczka_do_zebow_i_masowania_dziasel_.html
reklama
justynaj
Fanka BB :)
dziewczyny, mam pytanie,czy Wasze dzieciaczki też tak gorączkują podczas ząbkowania?
Wikusi jak wychodzi ząbek to oprócz płaczliwości jest gorączka ok.38, na początku myslałam,że to po szczepieniu (byliśmy we wtorek), ale podobno może być tez od ząbków
;D Wikusia ma już drugą 1 ;D
Wikusi jak wychodzi ząbek to oprócz płaczliwości jest gorączka ok.38, na początku myslałam,że to po szczepieniu (byliśmy we wtorek), ale podobno może być tez od ząbków
;D Wikusia ma już drugą 1 ;D
Podziel się: