reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie czy skok rozwojowy ??

Carola320

Zaciekawiona BB
Dziewczyny nie wiem co myśleć synek od dwóch dni ma problem z zaśnięciem jeśli chodzi o drzemki w dzień jak i wnicy 😔 gdy już zaśnie to w nocygdy śpi budzę się bo słyszę jak poplakuje biorę go do siebie ale to nie pomaga to czasem wygląda tak jakby poplskiwal spiac nie wiem czy to z powodu tego że nam się przebijają dwa górne ząbki czy to jakiś skok rozwojowy może któraś z Was była s takiej sytuacji ??

reklama
U nas tak jest przy każdym ząbku. Próbowałaś podać jakąś maść albo paracetamol?

To może być i jedno i drugie.
Dzieci czasem poplakuja przez sen.
Tulenie nie pomaga? 🤔
Stosujesz coś na ząbkowanie? Camilia, dentinox? U nas po dentinoxie był spokój całą noc.

Dziewczyny nie wiem co myśleć synek od dwóch dni ma problem z zaśnięciem jeśli chodzi o drzemki w dzień jak i wnicy 😔 gdy już zaśnie to w nocygdy śpi budzę się bo słyszę jak poplakuje biorę go do siebie ale to nie pomaga to czasem wygląda tak jakby poplskiwal spiac nie wiem czy to z powodu tego że nam się przebijają dwa górne ząbki czy to jakiś skok rozwojowy może któraś z Was była s takiej sytuacji ??
Poplakiwanie przez sen to nic innego jak ząbek.
U mojej corki tak bylo i ciągłe wybudzanie sie...

A ile synek ma ?? U nas tak było przy zabkach ,u nas kilka na raz wychodziło, pani doktor kazala na noc dawać paracetamol, bo dziecko w nocy ma spac ,żeby w dzien było do zniesienia

reklama
A ile synek ma ?? U nas tak było przy zabkach ,u nas kilka na raz wychodziło, pani doktor kazala na noc dawać paracetamol, bo dziecko w nocy ma spac ,żeby w dzien było do zniesienia
U nas też idzie góra-dół i od dwóch nocy synek przebudza się z płaczem. Pamiętasz jak długo trwały taki epizody? Czy dałaś paracetamol i po krzyku? ☺️

Do góry