Dziewczyny nie wiem co myśleć synek od dwóch dni ma problem z zaśnięciem jeśli chodzi o drzemki w dzień jak i wnicy gdy już zaśnie to w nocygdy śpi budzę się bo słyszę jak poplakuje biorę go do siebie ale to nie pomaga to czasem wygląda tak jakby poplskiwal spiac nie wiem czy to z powodu tego że nam się przebijają dwa górne ząbki czy to jakiś skok rozwojowy może któraś z Was była s takiej sytuacji ??
reklama
Tak mam zakupiona maść bobodentU nas tak jest przy każdym ząbku. Próbowałaś podać jakąś maść albo paracetamol?
Nie bardzo dopiero po jakim czasie udaje się uspokoić w nocy dziś to była dobra godzinaTo może być i jedno i drugie.
Dzieci czasem poplakuja przez sen.
Tulenie nie pomaga?
Stosujesz coś na ząbkowanie? Camilia, dentinox? U nas po dentinoxie był spokój całą noc.
missroszi
Fanka BB :)
W taki razie próbowałabym coś przeciwbólowego, coś więcej niż zwykła masc. Ząbki mogą dawać w kość.Nie bardzo dopiero po jakim czasie udaje się uspokoić w nocy dziś to była dobra godzina
Ile ma już zębów?
Casablanca1234
Poplakiwanie przez sen to nic innego jak ząbek.Dziewczyny nie wiem co myśleć synek od dwóch dni ma problem z zaśnięciem jeśli chodzi o drzemki w dzień jak i wnicy gdy już zaśnie to w nocygdy śpi budzę się bo słyszę jak poplakuje biorę go do siebie ale to nie pomaga to czasem wygląda tak jakby poplskiwal spiac nie wiem czy to z powodu tego że nam się przebijają dwa górne ząbki czy to jakiś skok rozwojowy może któraś z Was była s takiej sytuacji ??
U mojej corki tak bylo i ciągłe wybudzanie sie...
reklama
89karola80
U nas też idzie góra-dół i od dwóch nocy synek przebudza się z płaczem. Pamiętasz jak długo trwały taki epizody? Czy dałaś paracetamol i po krzyku?A ile synek ma ?? U nas tak było przy zabkach ,u nas kilka na raz wychodziło, pani doktor kazala na noc dawać paracetamol, bo dziecko w nocy ma spac ,żeby w dzien było do zniesienia