reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki!!!

też musze sie pochwalić:
byłam dzisiaj u lekarza z Laura, bo kaszle, ma katar i stan podgorączkowy....
myślałam ,że jest przeziębiona a lekarka mi mówi, że to z powodu ząbków, bo wybijają się na górne - czyli juz ma 4 ząbki!!!

I faktycznie kiedy przyjrzałam sie, to zauważyłam 2 białe kreseczki na dziąsłach!!!
Ponadto dodała, że katar i goraczka są z tego, bo drogi oddechowe i gardło są czyściusieńkie!

reklama
wczoraj wieczorem worcili moi mezczyzni i moglam na wlasne oczy zobaczyc nowego zabka i jakie bylo moje zdziwienie bo okazalo sie ze to nie jedynki gorne tylko.......dwojka....druga dwojka sie wlasnie przebija :)) mam nadzieje ze jedynki kiedys wyrosna bo glupio by wygladal bezx nch :))

no to ladnie, ze U was glownie gorne sie wybijaja......gratulacje :)
a tak a propos jest jeszcze ktos oprocz mojej Anuli, kto nie ma ani jednego zabka?? :laugh:

alw za pare dni beda bo powoli widac ze dzieselko ciencze sie zrobilo i przy dotykanie czuje zeba pod paluchemm :laugh:

wyrosna shady wyrosnal, a przynajmniej powinny wyrosnac ;)

reklama
No i Orzeszek się doczekał :) Anulka nie miała, nie miała a teraz hurtem jej wszystkie wyjdą :laugh:

Do góry