reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki!!!

Syluś wszystkie są najpiękniejsze :)

a co do gryzienia to pare razy tak mnie ścisnęła że łzy mi w oczach stanęły
aż się boję pomyśleć co będzie jak rzeczywiście będzie miała czym gryźć. ::)

reklama
Elvira gratulacje dla Olivki zębolka.
Luszka twoja Natala nadrabia za to włosami za wszystkie dzieciaczki.
Syla z tym gryzieniem to masz rację
Magdusia Weronika też na początku nie gryzła ale jak teraz ma na dole i na górze to mnie gryzie a jak się czasem przy tym uśmiechnie, to nie mogę się na nią gniewać tylko straszę, że jak bedzie gryzła to nie będzie cyca tylko butla.

Dziekujemy.
No Natalka ma tych wloskow ma.
Luszka dziaselka u Olivi nie byly wcale napuchniete i duzo nie bylo widac, teraz tez prawie nie widac tylko czuc ostre kanty. Moze wyjda Natalce i tez nie bedziesz wiedziala kiedy.
Magdusiek mam nadzieje, ze mnie tez nie bedzie gyzla. Pare razy gryzla ale bez zebow ;D i nie powiem bolalo.
Syla az do krwi?? To moze Ci maly wampirek rosnie? ;D ;)

Nie chcialam sie wczesniej chwalic bo nie bylam pewna, ale po uspaniu damy dala sobie zajzec do paszczy. No i drugi tez juz sie przebil. SA JUZ DWA.

reklama
Tosia i Ignas przewodzą ;) Ignacy też ma sporo, chyba własnie 8 albo ja coś bredzę. A przy okazji jutro do Jazz zadzwonię, bo się nie odzywa już długo.

Do góry