reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki!!!

u mnie w domu tez sie jeczy, ale dla mnie to juz nie jest smieszne... ;)

a zabki czysci sie od kiedy sie tylko pojawia... na poczatek wystarczy palcem z nawinieta wilgotna pieluszka... sa tez szczoteczki dla niemowlakow, ale wg mnie to dla polroczniakow sie nie nadaja...

reklama
Mowicie ze trzeba te zabki juz czyscic?? Moja Igi ma 2 ;D ale ich jeszcze nie czysciłam :( A ile razy dziennie??
A co do wad zgryzu to niestety ale wady te przechodza z rodziców na dzieci. U mnie w rodzinie krzywy zgryz miala babcia, ppotem mama i ja, ale juz moja mama pilnowała i mam w miare naprawione, (niestety na ten stały aparat sianka i ochoty nie mam- pewne sianka bardziej) ::)

Ktoś pytał o inne środki homeopatyczne na bolesne ząbkowanie. Pytałam w aptece: nr. 44 firmy Dagomed- granulki do rozpuszczenia.

kasiek74 pisze:
Ktoś pytał o inne środki homeopatyczne na bolesne ząbkowanie. Pytałam w aptece: nr. 44 firmy Dagomed- granulki do rozpuszczenia.

te granulki są nie tylo firmy Dagomed nazywająie generalnie Chamomilla. Zrobiłam już wywiad środowiskowy i mojej koleżance zalecił lekarz podawanie właśnie ich na kłopoty przy ząbkowaniu. ;D
Jeśli chodzi o wywiady środowiskowe polecam sie na przyszłość ;D

tymek tez jeczy... póki co nie przez zęby.
za to ząbkuje moja młodsza siostra ;D ma 26 lat i wyłażą jej dwa zeby mądrości i twierdzi, ze jesli tymka tak beda bolały jak ją to będzie wył dniami i nocami :-[
normalnie grunt to mieć wsparcie w rodzinie.
patka a ta homeopatia działa??? kurcze, bo ja jakoś w nią nie wierzę :(

no wlasnie ja tez niespecjalnie...

na mnie w kazdym razie nie dziala... bralam w ciazy i dupa...
i tak 2 tygodnie sie meczylam... to to samo, co bym nic nie brala...

no właśnie ja myślę, ze homeopatia to placebo... jak wiezrysz to może pomoże jak nie to dupa... a te kulki to ja nie wiem skąd oni biorą w ogóle ;D

reklama
Do góry