reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki!!!

Ignasiowi też już się ząbek przebił - dolna jedyneczka. Na razie widać tylko mały punkcik - ale za to czuć go doskonale - ostra igiełka - jak zaciśnie dziąsełka oj,oj - oby tylko nie na moim cycku sic!

reklama
Misio sie nie wyglupia - powaznie

za to robi rozne inne dziwne rzeczy... podnosi sie na dloniach razem z brzuchem potem rozkracza rece i robi "kolyske"... czasami zaryje broda w podloge ale go to nie zraza... no a potem jeczy... ::)

a jak lezy na plecach to nogi ma wiecznie w gorze... lapie sie za nie i znow "kolyska"... raz prawie usiadl jak sie tak rozbujal, ale go na bok przerzucilo... ::)

czuc rozpulchnione dziaselko, z czyms w rodzaju naciecia. i w tym nacieciu czuc wyraznie cos twardego i ostrego - taki paseczek/ kreseczke. pomacaj szczyt swojej jedynki i wyobraz sobie, ze masz ja rowno z miekkim dziaslem...

lepiej opisac nie potrafie, a i przy tym sie napocilam :-[

Oli pcha wszystko do buzi, najmniej intresuje go smoczek, no chyba że ta plastikowa część! Przyjrzałam się dziąsełkom, Małgoś w tym miejscu co mi pokazywałaś też widać jedyneczki :laugh: trochę mniejsze niż u Jasia, ale widać ;)

reklama
Do góry