reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

gratki dla karolka i madzi:-)a u nas jakis zastoj zebowy na razie nic nie idzie ale u sebki lubia isc tak po 4 zabki na raz :sorry2:

reklama
ojojoj...ale się posypało...gratki....u nas marudzenie w nocy, wybudzanie się...dzisiaj Lila spała z nami a ja znów cała skopana...

u nas nadal 10 zeboli (jedynki gorne i dolne, dwojki gorne i dolne i czworki gorne) ale czuje ze ida mu dolne czworki....

u nas wyszly jedynki dolne i gorne w dzieiatym miesiacu i dlugo dlugo nic i dpiero teraz 11 stycznia do dzis wszyskie dwojki wylazly hehehe dolne i gorne :-) znosi bez iwekszych problemow

ale zębolków nam się posypało....
i u Lilki wykluwa się czwórka /druga z resztą/ na dole....wczoraj miała gorączkę ale nie wiem czy po szczepionce czy od zębów...dziś też lekką ma. biedna jest strasznie, marudna i płaczliwa. staram się na nią nie krzyczeć ale czasami nie mogę znieść tego jęczenia o byle co...no i dziś kolejna noc przespana z nami...

Widze ze troche ząbków sie posypało:tak: Gratulacje:-)
A u nas stan uzebienia 12 i cztery trojki w natarciu wiec wesoło nie mamy:-(

reklama
Do góry