reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, zabaweczki

reklama
Łukasz zrobił sobie zabawkę z dekodera cyfrowego polsatu, ja go ciągle odciągam a on dalej się do niego pcha i stuka i robi "klep klep" a i jeszcze lubi bawić się fotelem obrotowym. Jak M. siedzi na fotelu to mały do niego podchodzi i tak go szrpie za koszulę jakby chciał go zdjąć z tego fotela.:-):-D:-)

fajny ten stolik

a my dostaliśmy dzis te organki hehhe jak na zabawkę za 20 zl to niezłe całkiem duzo melodyjek odgłosy zwierzątek chociaż miś ryczy jak żaba:-D mały cały dzień se nia bawił naciskał guziczki grał sobie fajnie:-D

Alex fajny ten stolik :tak::tak:

A ta zabawka co kiedys Sylwia kupila ta taka drewniana to w katalogu Reala jest w ofercie swiatecznej i kosztuje chyba 90 jak dobrze pamietam.

A Paula i jest uczniaczek za niecala 100 (chyba Ty chcialas dla Julki??)

ja mam uczniaczka i juz mu ucho nie dziala :) ale Gajuters bardzo go lubi chociaz jest troche zapomniany ostatnio bo najbardziej ulubiona jest zabawka taki garneczek na klocki. wkladam jej tam ile sie zmiesci i co mam pod reka i ona ma zajecie bo wyjmuje :)) polecam!!
mamy tez takiego slonia do ktorego wklada sie klocuszki wiem ze z tej serii jest tez zyrafa i to Gajutek tez bardzo lubi bo ma sznurek i jak go pociagnie to zabawka zaczyna grac a klocuszki maja w srodku figurki i grzechocza.
ksiazeczki to z sylwia mamy te same ( dostalam juz nastepne z serii ) z twardymi stronami i Gajutek czesto je oglada i uwielbia bo na kocu sa lusterka i za kazdym razem ja zaskakuje ze widzi sama siebie :)
ale najbardziej Gajutek uwielbia jedzic na skuterze!!! tatus ja wozi i oboje sa bardzo zadowoleni!! mowie wam super to wyglada a ona nie chce na koniec puscic kierownicy nawet.

Ostatnia edycja:
Alex tylko nie zamawiaj u tego sprzedawcy ;-) Ja się bujałam ze zwrotem kasy z tej firmy prawie rok czasu więc naprawdę nie polecam.

reklama
Do góry