reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

reklama
forever ulice świetne, zapewne zakupie jak Matiego "wyprowadze" do jego pokoju w przyszłości :-)

martadelka mój Mati pewnie by szalał za tą laleczką, ostatnio w sklepie ogladał tylko takie bobaski :-)
Emilka zachwycona prezentem a ty? :-p

forever fajne te czuczu puzzle :)
martadelka lalka to i pewnie mojemu Kubiemu się podobała, też strasznie w sklepach za bobasami szaleje :) poza tym myślę, że to prezent na wiele lat!

aaaa przeglądałam sobie gazetkę biedronkową, tę co mamaM wklejała link... i od poniedziałku będzie pudełeczko gier Marcheweczka z serii Karotka (strona chyba 26) za 25 zl, podobno fajna, ja w tej cenie na pewno zakupię na zaś (babcia już kasiorę wcisnęła - moje dziecię będzie mega rozpuszczone!), bo normalnie kosztuje prawie 2 razy tyle

forever puzzle czuczu też mi się podobają, parę tygodni temu zakupiłam właśnie takie (te mniejsze) dla córci znajomych (w lutym 3 latka):tak:
mamoM a ja wiem czy mi się podoba? hihi ważne, że Emi zachwycona, położyłyśmy lalę na tej mini macie edukacyjnej, ale Emilka zdecydowanie wyciągnęła lalę i chciała się sama tam położyć:-D
kasiu też tak myślę, że lala nam dłużej posłuży:tak:

martadelka Marysia też dostała od babci lalę z wózkiem i łózeczkiem! Rany, co za szał... Marysią ją kocha. Ma do niej butelkę i smoczek, co chwile ja karmi i jeździ wózkiem po całym domu z prędkością torpedy. Albo goni kota wózkiem:baffled: próbowała sama siadać na wózku, ale to jest taki malutki, nie mieściła się na szczęście i zrezygnowała:) Ogólnie jest fuj, różowy i plastikowy ale Marysia ma z niego tyle radości, że przymykam oko na swoje odczucia estetyczne.

reklama
trasiu dokładnie (z tym różem)!:tak: Emilka tez karmi lalę i wciska jej butlę;-) moja babcia kupuje Emi na Mikołaja właśnie wózeczek dla lal, to się będzie działo;-) a Marysia nie próbowała kota zapakować do wózka???:-p

Do góry