reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Musze sie pochwalic ze moj maly mezczyzna wreszcie zaczal sie samochodami interesowac :-)

brawo!!!

Jeżeli miałabym teraz kupować tą zjeżdzalnię to wybrałabym coś większego Zuzia ma ją już od ostatnich świąt Bożego Narodzenia ale nie bawi się nią zbyt często :sorry:

Julitka ma szla na punkcie zjezdzalni, Zuzia moze nie i dlatego ja malo interesuje.
dla niunki nawet mala bedzie super, tym bardziej, ze lepsza taka niz wcale, a duzej na pewno nie moge kupic

reklama
Julitka ma szla na punkcie zjezdzalni, Zuzia moze nie i dlatego ja malo interesuje.
dla niunki nawet mala bedzie super, tym bardziej, ze lepsza taka niz wcale, a duzej na pewno nie moge kupic
Chodzi o to zeby ciut dluzsza...wiadomoz e cena automatycznie idzie w gore ale moze i inni "przyszli" goscie sie dorzuca...bo warto:tak::-)
Dluzsza i krotsza

aaa, teraz kapuje. dzieki Hrudzia;-)

jeszcze tmtego zestawu nie zamowialm, bo caly zcas sie zastanawiamy co wybrac, wiec wezme wasze rady pod uwage;-)

carioca- zdaje sie ty pisalas cos o tablicy? my od jakiegos czasu juz mamy i szalu ni ma :no: zdecydowanie lepiej rysuje sie po scianach ;-)

Witam cieplutko,:-)

Mam 3 rozrabiaków (Michaś 17 mies, Alek 6 lat i Marysia 8). Także doświadczenia sporo. Podlinkuję zabawki do mojego ulubionego sklepu. Oferują bezpłatny odbiór osobisty w umówionym miejscu na terenie Warszawy, co dla mnie jest wybawieniem mając 3 dzieci.

Jeśli chodzi o Michasia - świetnie się sprawdza drewniana pchanka żaba , solidna i pomaga mojemu synkowi w nauce chodzenia.
Stanowczo nie polecam plastikowych pchanek, zaraz kończą żywot.

Alek jest zafascynowany "Sekretami elektroniki". Na razie kupiłam najmniejszy. Stale w nim grzebie. Niedługo kupię ten największy, na pewno mu sprawi więcej radochy.

Marysia lubuje się w zabawkach, które sama może tworzyć. Dotychczas przetestowałyśmy kuferek i fotoholder Crayoli, zestaw do zrobienia lalki i projektantkę mody na magnesy 4m. Kiedy sama już wszystko pomaluje, poskleja, złoży jest z siebie ogromnie duma... no i rzecz jasna ja tym bardziej.

Wszystkie zabawki w rozsądnych cenach, a bardzo zajmują moje dzieci. Także polecam. Jedyne co mnie razi to wszystkie te plastikowe badziewia, które krążą na rynku.

Pozdrawiam:-)

carioca- zdaje sie ty pisalas cos o tablicy? my od jakiegos czasu juz mamy i szalu ni ma :no: zdecydowanie lepiej rysuje sie po scianach ;-)

A to może do świąt poczekamy. U nas też przepiękne grafiki naścianach, już mamy postanowione, że nie malujemy ścian dopóki drugie nie podrośnie.
A Ci reklamodawcy niedorobieni jacyś, za debili nas mają ze swoją subtelnością w kryptoreklamie.

W takim raie jak dzieci wasze lubia malowac i maluja wszedzie gdzie sie da lacznie ze scianami to sprawdzi sie wlasnie ta wodna mata, do pisaka wlewa sie wode i maluje sie po macie, czysto bez matania po scianach, stole, dywanie

reklama
W takim raie jak dzieci wasze lubia malowac i maluja wszedzie gdzie sie da lacznie ze scianami to sprawdzi sie wlasnie ta wodna mata, do pisaka wlewa sie wode i maluje sie po macie, czysto bez matania po scianach, stole, dywanie
To ja juz dawno pisalam wam o macie Aquadraw...ale jakos bylo bez echa:eek:
Stas ma takowa od dawna ale jakos nie predko mu do malowania:sorry:

Do góry