Mój mały szaleje ostatnio samochodzikiem jeżdżącym po torach( chyba kiedyś wklejałam linka) . Poza tym wczoraj kupiliśmy samochodzik z Biedronki- grający, świecący, ruszający oczkami i sam skręca. Nie ma dziecka-siedzi włącza i wyłącza autko, podstawia inne samochodziki jako przeszkody ( tylko na tory Nodiego się nie mieści )
reklama
donkat
Fanka BB :)
zastanawiam sie nad kupnem tramopliny.
Jultika uwielbia skakac jak pchelka i gdy jestesmy w miejscu z trampolina, to uzywa do bolu, a w domu sluzy jej do tego nasze lozko. zastanawiam sie tylko, cxy to potrwa do wiosny i lata, czy jest tylko chwilowe. nie mam gdzie postawic tego ustrojstwa w domu, wiec zima by nie mogla sie nim bawic.
macie jakies dosiwadczenia w tym kierunku? mamy starszakow, jak bylo u was z eskakaniem?
Jultika uwielbia skakac jak pchelka i gdy jestesmy w miejscu z trampolina, to uzywa do bolu, a w domu sluzy jej do tego nasze lozko. zastanawiam sie tylko, cxy to potrwa do wiosny i lata, czy jest tylko chwilowe. nie mam gdzie postawic tego ustrojstwa w domu, wiec zima by nie mogla sie nim bawic.
macie jakies dosiwadczenia w tym kierunku? mamy starszakow, jak bylo u was z eskakaniem?
prawie sześćiolatka nadal skacze ( po wszystkim) i nadal to uwielbiazastanawiam sie nad kupnem tramopliny.
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
donkat strzelilas w 10, wlasnie trampolina jest powodem codziennych wizyt z Nel na druga 'strone plotu' Kuzyn kupil dzieciakom a glownym dowadzacym jest Nel ktora po prostu ( nie wiem skad ma tyle sil) spedza tam 1/2 dnia. Non stop hopa hopa, nawet nagralam filmik jak to fajnie wykonuje i te jej 'hopa hopa' ledwo co wstanie, az glupio juz bylo mi tam chodzic...wiec rodzice chyba kombinuja kupic jej trampoline na urodziny, niby juz koniec sezonu ale hopa hopa jeszcze troche mozna poeksploatować Niestety kuzyn swoja juz zlozyl ( bo dzieci zaczely rok szkolny) i z hopa hopa nici, tak wiec do urodzin nie mam zycia
Ponizej fotki
Ponizej fotki
oj będzieniunka ma juz czynna zjezdzalnie- dziadzius stelaz zrobil
zamowialm jej tez trampoline, ciekawe czy bedzie radosc:-)
luandzia1
Entuzjast(k)a
postanowiliśmy że Zuzia dostanie na urodziny taki domek ogrodowy do zabawy to będzie taki prezent składkowy z dziadkami pradziadkami wujkami itd tylko dzisiaj już chcę zamówić a nie mogę się zdecydować
BAJA Smoby Berchet Domek Floralie DUŻY (730429077) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES DOMEK WIEJSKI 440R 440S 4797 + BONUS (732551214) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES DOMEK Z PATIO Nowosc 2009 170621 +BON (732551115) - Aukcje internetowe Allegro
Domek dla księżniczki Little Tikes (733340009) - Aukcje internetowe Allegro
BAJA Smoby Berchet Domek Floralie DUŻY (730429077) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES DOMEK WIEJSKI 440R 440S 4797 + BONUS (732551214) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES DOMEK Z PATIO Nowosc 2009 170621 +BON (732551115) - Aukcje internetowe Allegro
Domek dla księżniczki Little Tikes (733340009) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
1 lub 3
Podziel się: