My też mamy dwa pokoje. Jeden to graciarnia i sypialnia Poli. W drugim mamy salon/sypialnię/jadalnię, ale zabawki tu nie mają wstępu na stałe (poza oczywiście czasem na zabawę). Teraz dojdzie tu jeszcze łóżeczko dla Lenki. Pokój Poli zostawiamy tylko dla niej, żeby dziecko jej nie przeszkadzało spać, itp. Później mam nadzieję, że dzieci będą razem w pokoju (jak doczekamy tego stanu rzeczy, bo na wiosnę chcemy kupić coś większego -myślimy o 4 pokojach, to mieszkanie chcemy wynająć). Mam głęboką i wielką nadzieję, że to się nam uda, bo się chyba skicham z dwójką dzieci na 50m
reklama
Kasiunka, rozumiem Cię doskonale - my też cały czas szukamy czegoś większego, bo na samą myśl o mieszkaniu tutaj na stałe robi mi się słabo... wiem, że są tacy co mają gorzej, ale człowiek zawsze chce mieć lepiej a nie gorzej, prawda?
czarownica
Fanka BB :)
oczywiscie ze chcemy mieclepiej to normalka
moim zdaniem to czlowiekowi sie nigdy nie dogodzizawsze chcemy wiecej potem ladniej potem inaczej potec odwrotnie itd itd
ja ogolnie jestem straszna bo szybko sie przyzwyczajam i szybkomi sie wsyztko nudzito co teraz dlamnie jest super za chwile jest takie seee normalne straszne ale prawdziwe
moim zdaniem to czlowiekowi sie nigdy nie dogodzizawsze chcemy wiecej potem ladniej potem inaczej potec odwrotnie itd itd
ja ogolnie jestem straszna bo szybko sie przyzwyczajam i szybkomi sie wsyztko nudzito co teraz dlamnie jest super za chwile jest takie seee normalne straszne ale prawdziwe
ja kupuję zabawki swoim dzieciom przez internet, wszystko zależy od tego czy ktoś wie o istnieniu takiego sklepu czy też nie. Stąd wynikają też Twoje problemy ze sprzedażą. Niewielu wie że ten sklep istnieje. Proponuję abyś zainwestował w pozycjonowanie. Jest to jedna z najlepszych form reklamy. Czytuję także forum pozycjonowania i optymalizacji i jedną z głównych firm które zajmują się pozycjonowaniem sklepów internetowych jest Eactive.
Ostatnio moje dziecko i mnie zafascynowały zabawki wykonane z drewna.
Kupiłam już klocki drewniane (chyba wszystkie dzieci je mają ), kolejkę drewnianą.
Jakie inne zabawki drewniane możecie polecić?
Proszę o wpisy.
Kupiłam już klocki drewniane (chyba wszystkie dzieci je mają ), kolejkę drewnianą.
Jakie inne zabawki drewniane możecie polecić?
Proszę o wpisy.
Witam wszystkich na forum! Jestem mamą pięciolatka. Spodobała mu się Gra o rety! krety!, w którą grał na imieninach u koleżanki jeszcze w zeszłym roku. Ale wtedy ta gra kosztowała ponad 80 zł na allegro. Teraz jest lepiej: o rety krety Po Świętach ceny znacznie spadły. Chyba zdecyduję się kupić tę grę dla mojego pięcioletniego Michasia, który jest niezwykle aktywnym chłopcem Co sądzicie?
Ostatnia edycja:
reklama
A znacie zabawki Sylvanian Families? Moja córa uwielbia. A ja przy okazji przemycam jej troszkę wiadomości o zwierzątkach. Fajnie się nimi bawi.
reklama