reklama
aspekt
Fanka BB :)
A jest zarodek z tętnem na USG? W 9 tygodniu już się HCG zbliża do maksimum, może akurat u Ciebie już jest ta szcyztwoa wartosc i akurat na dość wysokim poziomie.Jestem w dziewiątym tygodniu odebrałam dziś wynik HCG który pokazał 270200 . Czy któraś z was tak miała??
Jest tętno, bo w 7 tygodniu serduszko biłoA jest zarodek z tętnem na USG? W 9 tygodniu już się HCG zbliża do maksimum, może akurat u Ciebie już jest ta szcyztwoa wartosc i akurat na dość wysokim poziomie.
Zrobiłam sobie z ciekawości , przy okazji badań na tarczycę, ponieważ wizytę mam w poniedziałek , i jak wspomniałam wyżej w poście, byłam u lekarza w 7 tygodniu serduszko biło wyniki miałam dobre, prócz TSH które już się zmniejsza po braniu leków.A dlaczego badasz betę w 9tc? Lekarz w tym tyg bazuje na obrazie z usg.
aspekt
To w takim razie robienie HCG to jest jakieś nieporozumienie. Absolutnie nie powtarzaj, bo prawdopodobnie spadnie i będziesz miała stres.Jest tętno, bo w 7 tygodniu serduszko biło
To w takim razie robienie HCG to jest jakieś nieporozumienie. Absolutnie nie powtarzaj, bo prawdopodobnie spadnie i będziesz miała stres.
Wątpię żeby ktoś tak miał/ bo raczej nikt nie bada w takim tygodniu
To moja pierwsza ciąża nie mam w ogóle doświadczenia zrobiłam sobie dodatkowo Bete z ciekawości przy okazji innych badań i jestem przerażona wynikiem,nie miałam pojęcia kobiety w tym tygodniu ciąży już nie robią sobie takich badań. Tak jak mówię serduszko bije przynajmniej wszystko było Dobrze w 7 tygodniu. W poniedziałek idę na wizytę ale pisze tu ponieważ tak jak mówię no jest duży stres po odczytaniu wyniku
aspekt
To moja pierwsza ciąża nie mam w ogóle doświadczenia zrobiłam sobie dodatkowo Bete z ciekawości przy okazji innych badań i jestem przerażona wynikiem,nie miałam pojęcia kobiety w tym tygodniu ciąży już nie robią sobie takich badań. Tak jak mówię serduszko bije przynajmniej wszystko było Dobrze w 7 tygodniu. W poniedziałek idę na wizytę ale pisze tu ponieważ tak jak mówię no jest duży stres po odczytaniu wyniku
Naprawdę Twoje przerażenie jest nieuzasadnione. Spokojnej ciąży!
reklama
B
BBP
Gość
No i po co go zrobiłaś? Jak nie jesteś lekarzem to nie zlecaj sama sobie badań i nie dawkuj leków na receptę. To jest próba ciążowa i służy do tego, żeby sprawdzić czy ciąża jest. Skoro wiesz, że jesteś w ciąży to zignoruje ten wynik. I nie martw się - on jest w normie.To moja pierwsza ciąża nie mam w ogóle doświadczenia zrobiłam sobie dodatkowo Bete z ciekawości przy okazji innych badań i jestem przerażona wynikiem,nie miałam pojęcia kobiety w tym tygodniu ciąży już nie robią sobie takich badań. Tak jak mówię serduszko bije przynajmniej wszystko było Dobrze w 7 tygodniu. W poniedziałek idę na wizytę ale pisze tu ponieważ tak jak mówię no jest duży stres po odczytaniu wyniku