Anulkaa2122
Aktywna w BB
Dziewczyny, czy jeśli termin miesiączki mam na 21.11, a już dziś robilam test i wyszedł negatywny, to czy jest jeszcze szansa na pozytywny test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy kiedy był ostatni stosunek. Ale generalnie tak, lepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki, jeżeli się nie pojawi.Dziewczyny, czy jeśli termin miesiączki mam na 21.11, a już dziś robilam test i wyszedł negatywny, to czy jest jeszcze szansa na pozytywny test?
Dziewczyny, czy jeśli termin miesiączki mam na 21.11, a już dziś robilam test i wyszedł negatywny, to czy jest jeszcze szansa na pozytywny test?
tak to u nas wyglądałoZależy kiedy był ostatni stosunek. Ale generalnie tak, lepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki, jeżeli się nie pojawi.
Testowałaś coś?Dziewczyny, czy jeśli termin miesiączki mam na 21.11, a już dziś robilam test i wyszedł negatywny, to czy jest jeszcze szansa na pozytywny test?
dziś po południu negatywny, nie wiem, czy są jeszcze szanse na dwie kreski...Testowałaś coś?
a wiesz kiedy miałaś owulację?dziś po południu negatywny, nie wiem, czy są jeszcze szanse na dwie kreski...
Dopóki się nie pojawi okres to można mieć jeszcze nadziejędziś po południu negatywny, nie wiem, czy są jeszcze szanse na dwie kreski...