reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Za mały pęcherzyk ciążowy

aniolek254

Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam mały problem, poroniłam już dwa razy i teraz jestem na początku 3ciej ciąży. Wczoraj byłam u lekarza i pęcherzyk ciążowy ma 1,04cm a lekarza,, system,, określił wiek ciąży na 4tygodnie1dzien. Wg okresu powinien być 5tyg2dni, a patrząc na rozmiar pęcherzyka 1,04cm powinno na komputerze pokazać ponad 5tygodni a nie 4w1d. Jestem zaniepokojona i zastanawiam się co myslec

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
Ja dziewczyny też już po porodzie. O budziłam się w porę z tym wpisem hihi gdzie moja córcia zaczyna już 8 tydzień hihi. Urodziłam 11.08 i uwierzcie poród miałam jak na filmach ledwo zdążyłam dojechać do szpitala, mało braljo i bym w aucie urodziła albo i w domu.
Gratulacje ❤ 🥂
Ja też późno dałam znać, że już maluszek jest na świecie, bo nie wiedziałam w co ręce włożyć 🙆🏻‍♀️
Niech córcia rośnie zdrowo 😍
My już 18 tydzień ⏳
U mnie brązowe plamienie oznaczało że ciąża już jakiś czas temu obumarla :( raz pojechałam w 12stym tygodniu z takim plamienie do lekarza i okazało się że od 10tego już serduszko nie bije a drugi raz w 10tym i okazało się że w 9tym serce przestało bić :( więc nawet nie wyobrażam sobie zobaczyć coś takiego kiedykolwiek znów :(
Jakie to smutne 😥
Serce pęka.. 💔
Nie mogę tego pojąć - dlaczego tak się dzieje?
To nie na moją głowę i słabe nerwy 😶

reklama
Dlaczego w piątek i sobotę? Nie jest łatwiej, ja pierwsza córeczkę urodziłam 8 lat temu i nie było żadnych komplikacji, nic, nawet mi się nigdy by nie pomyslalo że kiedykolwiek będę miała takie problemy z donoszeniem ciąży. :(
Bo w piatek krew a w sobote wizyta. Tak pewnie co sobote. Ja tez nigdy bym nie pomyślała że będę mieć jakiś problem. Jeszcze rok temu zaszłam z bratową w tym samym momencie. Termin tem sam z tym że ja miałam poronienie a ona na szczęście zdrową córeczkę. Tylko mi było smutno.

Bo w piatek krew a w sobote wizyta. Tak pewnie co sobote. Ja tez nigdy bym nie pomyślała że będę mieć jakiś problem. Jeszcze rok temu zaszłam z bratową w tym samym momencie. Termin tem sam z tym że ja miałam poronienie a ona na szczęście zdrową córeczkę. Tylko mi było smutno.
Ja teraz patrzę na wszystkie szczęśliwe matki które mają już swoje dzieci na świecie to aż serce się raduje! My też tak będziemy. Zobaczycie! W środę dostanę i formację że wszystko u mnie ok! Wierzę że tak będzie! U Was też!

To pomyśl że ja po pierwszym poronieniu , jak widziałam kobiety w ciąży to serce mi pekalo, po jakimś czasie dowiedziałam się że MOJA SIOSTRA jest w ciąży, po kilku dniach okazało się że ja też :) miałyśmy 3tyg różnicy i też ja poronilam po raz kolejny a ona już chodzi z dużym brzuchem :( a też byłam pewna że skoro dwie siostry w jednym czasie to już musi być dobrze :( niestety..... Przez pewien czas ciężko mi było z nią nawet rozmawiać tak mi serce pekalo.

To pomyśl że ja po pierwszym poronieniu , jak widziałam kobiety w ciąży to serce mi pekalo, po jakimś czasie dowiedziałam się że MOJA SIOSTRA jest w ciąży, po kilku dniach okazało się że ja też :) miałyśmy 3tyg różnicy i też ja poronilam po raz kolejny a ona już chodzi z dużym brzuchem :( a też byłam pewna że skoro dwie siostry w jednym czasie to już musi być dobrze :( niestety..... Przez pewien czas ciężko mi było z nią nawet rozmawiać tak mi serce pekalo.
Ja do tej pory jak patrze na Bratanice to sie zastanawiam jaki bylby moj bobas. Mysle ze zawsze jak na nia bede patrzec to o tym będę myśleć. Nie odwiedzam brata zbyt czesto, moze dlatego.

reklama
Do góry