Paulina Ban
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny za którym razem z zastrzykiem ovitrelle udało się Wam zajść w ciąże?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za 3 razem się udało, ale ja dostawałam tylko ovitrelle na pęknięcie, a później progesteron.Hej dziewczyny, od 5 miesięcy staramy się o dzidziusia na estro + clo + duph + ovitrelle, co miesiąc monitoring i owulacja jest, niestety nie mamy szczęścia. Za którym razem z ovitrelle Wam się udało? Odświeżam wątek, bo coraz bardziej mam ochotę się poddać. U męża wszystko ok.
Hej mi udało się po drugim zastrzykuCześć dziewczyny za którym razem z zastrzykiem ovitrelle udało się Wam zajść w ciąże?
Hej mi udało się po drugim zastrzyku
Nie, ja miałam tylko zastrzyka czy tak jak ja mialas tylko podany zastrzyk? Czy również ten lek( nie znam nazwy) na powstanie pęcherzyków?
Nie, ja miałam tylko zastrzyk
Aa dzięki rozumiem mi tez podaje jak ok 20mm jest pęcherzykPęcherzyki przerastaly, o jak pękały były już nie wartościowe. Dlatego podawał mi zastrzyk jak miały ok 18mm
No na moje to się udało, powtórz betę we środęHej dziewczyny proszę o radę 27 stycznia brałam zastrzyk ovitrelle. 10 dni po zrobiłam sobie betę z krwi wynik wyszedł 3.89. Dziś 14 dni po zrobiłam betę również z krwi wynik 48.11 co sądzicie? nie wiem czy już mam się cieszyć?