reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Za krótko obciety paznokieć :(

andzii21

Fanka BB :)
Witam. Obcinalam miesiąc temu córce paznokcie u stóp. Przy duzym palcu niechcący obcielam za mocno :(..
Paluszek byl lekko czerwony ale na drugi dzień zeszlo. Wszystkie paznokcie rosną normalnie a ten od miesiąca prawie nic, jest jakby nienaturalnie krótki, przez co palec wyglada dziwnie.. Co robić ? Nie chcialam zrobić jej krzywdy..

reklama
Ja bym czekała aż odnośnie , ale jeśli Cię to martwi skonsultuj z pediatrą .
I nie martw się na zapas , wiadomo że nie chciałaś zarobić malutkiej nic złego . Każdemu mogło się przytrafić .
Moja mama do dzisiaj wspomina jak mi obcinała paznokcie i obcięła jednego tak krótko że aż krew się lała. Mówi że ja nawet się nie skrzywiłam za to ona płakała 3 dni.

Ja bym czekała aż odnośnie , ale jeśli Cię to martwi skonsultuj z pediatrą .
I nie martw się na zapas , wiadomo że nie chciałaś zarobić malutkiej nic złego . Każdemu mogło się przytrafić .
Moja mama do dzisiaj wspomina jak mi obcinała paznokcie i obcięła jednego tak krótko że aż krew się lała. Mówi że ja nawet się nie skrzywiłam za to ona płakała 3 dni.
Dziękuję, trochę mnie to uspokoilo. Balam się ze on juz nie odrosnie albo zostanie taki nienaturalnie krotki i nieksztaltny

@andzii21 Ale przecież paznokcie nie rosną "od końca", a od strony skóry. No bo gdzie Ci odrosty się robią jak paznokcie pomalujesz?? Paznokcie już tak mają, że niby nie rosną i nie rosną, a za kilka dni "A kiedy one tak urosły?".

Do góry