Cześć dziewczyny. Zaczęłam mieć różowy śluz w 9+3 tyg ciąży więc trafiłam do lekarza. Lekarz uznał, że śluz nie jest patologiczny. Dziecku bije serce, wszystko byłoby w porządku ale zmierzył pęcherzyk żółtkowy i wyszło, że ma 6,7 a norma do 6. Mówił, że może ale nie musi być to spowodowane wadami genetycznymi dziecka. Miałyście podobna sytuację? Na plenatarne muszę czekać miesiąc.
reklama
Niestety. Jestem już po zabiegu także niech ten nowy rok będzie łaskawszyPrzypuszczam że nie koniecznie przez covida. Moja szwagierka przechodziła jak ledwo się dowiedziała o ciąży i ciąża normalnie się rozwijała. Ja czytałam masę artykułów i praktycznie żadna ciaża nie rozwijała się gdy pęcherzyk miał powyżej 8mm. Jest to spowodowane prawdopodobnie wadą genetyczną lub nieprawidłowym połączeniem komórek...
reklama
Anasta07
Fanka BB :)
Przykro mi, teraz trzeba mieć nadzieję na lepsze czasy. U mnie mija rok i dalej czekam. Mam nadzieję że to zamknięcie roku będzie skuteczne i otworzy nowe możliwości w 2022.Niestety. Jestem już po zabiegu także niech ten nowy rok będzie łaskawszy
Tego Ci z całego serca życzę w nowym roku!Przykro mi, teraz trzeba mieć nadzieję na lepsze czasy. U mnie mija rok i dalej czekam. Mam nadzieję że to zamknięcie roku będzie skuteczne i otworzy nowe możliwości w 2022.
Podziel się: