reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZA darmo sesja fotograficzna Warszawa i okolice

kasiulec

mama październikowa2009
Miasto
Piastów
Cześć
Jestem po szkole WSfoto w Warszawie - pomyślałam, że fotografia może byc dla mnie nie tylko miłością ale i pracą. Do tej pory była to głównie fotografia mojej córki:)

W ramach zbierania portfolio mogę zrobić ZA DARMO Twojemu maluszkowi zdjęcia. Zdjęcia wykonuje u klienta, kilka takich sesji mam już za sobą. Posiadam przenośne studio fotograficzne oraz profesjonalny aparat fotograficzny Canon 5 d markt II z profesjonalnym, jasnym obiektywem. Wyposażona jestem w liczne gadżety potrzebne do sesji z maluchami - takie jak ręcznie robione na zamówienie czapeczki, kosze, skrzynki, przeróżne tła.

Najbardziej interesują mnie noworodki i niemowlaki.

Zdjecia robię w Warszawie i w okolicach- odpowiem tylko na WYBRANE zgłoszenia.

Gorąco zachęcam! To naprawdę wspaniała pamiątka. Średnio taka sesja w Warszawie u klienta w domu kosztuje 500-1000 zł.

Zdjecia robione w domu a wyglądają jak w studiu.

Zbieram portfolio do połowy lutego, wtedy to uruchamiam stronę internetową gdzie zaprezentowane będą zdjęcia z darmowych sesji.

KONTAKT NA PRIVA

Pozdrawiam,

Kasiulec

Ostatnia edycja:
reklama
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT NA PRIVA.
ze względu na duze zainteresowanie odpowiem tylko na wybrane zgłsozenia
, w pierwszej kolejności robimy zdjecia noworodkom i niemowlakom.

Pozdrawiam,

reklama
reklama
Do góry