reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z przymrużeniem oka :)

roxi padłam, i kradne na fejsa ;)
i ja coś dodam :)
Na leżakowaniu w przedszkolu leżą dzieci na łóżeczkach i w chłopczyk pyta leżącą obok dziewczynkę:
CH - Jesteś mężczyzną czy kobietą?
DZ- Nie wiem.
CH- To sprawdź!
DZ- Nie wiem jak, możesz mi pomóć!
CH- Dobra, ale musisz podnieść kołderkę.
Dziewczynka podniosła kołderkę na to chłopczyk:
- Nie jesteś mężczyzną bo masz różową piżamkę.

reklama
ściągnięte z facebooka... (nie ma to jak prawdziwy facet:dry:)

Wraca żona z pracy:
- Wiesz kochanie dziś w metrze ustąpiło mi miejsca 2 mężczyzn.
Mąż na to:
- I co, zmieściłaś się?

IDA posikalam sie prawie:)))))))))))))))))
MAKUC normalnie jaja:)))))

a ja z FB tlumacze sentencje z francuskiego: nie trzeba zatrzymywac pierdu w sobie, bo pozniej idzie powoli do gory po kregoslupie, trafia do mozgu i wtedy czalowiek ma posrane pomysly":)))))

LASOTKA uwielbiam takie rysunki!
MARGERRITA, RYSIA :laugh2::laugh2::laugh2:
DZIULKA znam to haha i stwierdzam, że faktycznie coś w tym może być.

W poważnym wypadku samochodowym zderzyły się dwa samochody. Jednym jechał katolicki ksiądz, drugim rabin. Wysiadają z samochodów, nikomu nic się nie stało.
Ksiądz: To cud, że obaj przeżylismy!
Rabin: To znak od Boga, że mamy się pogodzić. To co? Zgoda?
Ksiądz: Zgoda!
Rabin wyciaga z kieszeni piersiówkę. Podaje księdzu. Ten wypija pół. Oddaje rabinowi, a ten chowa ją spowrotem do kieszeni.
Ksiądz: A Ty nie pijesz, bracie?
Rabin: Nie, wolę zaczekać na policję.

reklama
Do góry