reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z niemowlakiem na zagraniczne wakacje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Być może o to jej chodziło ale sezon to chyba okres lipiec-sierpień ;-)

A mam jeszcze jedno pytanie do Alfa Star od kiedy dziecko do 2 lat podróżuje za darmo? (rozmawiamy tu o podróży samolotem jak rozumiem?)

reklama
Myślę, ze koleżanka niedokładnie sie wyraziła. Przypuszczam, że chodziło jej o to, że na Teneryfie klimat jest bardzo zrównoważony i nie ma nagłych skoków temperatury. W czerwcu powinna wynosić poniżej 30 stopni.

BYłam koniec czerwca początek lipca i było ok 40 stopni :tak::tak: słoneczko aż parzy :-D:-D

Alfa star - cena za bułgarię powala na kolana , to z przelotem ? :-D:-D
za rok tam wrócę , bardzo mi się podobało .

BYłam koniec czerwca początek lipca i było ok 40 stopni :tak::tak: słoneczko aż parzy :-D:-D Alfa star - cena za bułgarię powala na kolana , to z przelotem ? :-D:-D
za rok tam wrócę , bardzo mi się podobało .

Byłaś na Teneryfie i było tak gorąco? I, jak się czuły dzieciaczki? A jeśli chodzi o Bułgarię
to cena cie powala, że drogo, czy tanio?

Być może o to jej chodziło ale sezon to chyba okres lipiec-sierpień ;-)

A mam jeszcze jedno pytanie do Alfa Star od kiedy dziecko do 2 lat podróżuje za darmo? (rozmawiamy tu o podróży samolotem jak rozumiem?)

Dziecko do 2 lat (tzw. infant) zawsze podróżuje za darmo, jedyny koszt jaki należy ponieść to obowiązkowe ubezpieczenie i w przypadku Egiptu jest to koszt 50PLN, pozostałe kierunki 199pln
Alfa Star

Byłaś na Teneryfie i było tak gorąco? I, jak się czuły dzieciaczki? A jeśli chodzi o Bułgarię

Przesyłam link z prognozą pogody na Teneryfie może to coś pomoże :)
Pogoda Teneryfa - informacje. Pogoda na Teneryfie, prognoza pogody na Teneryfie

Cena Bułgarii podana przez koleżankę to jest za dojazd własny - dotyczy tylko samego zakwaterowania w hotelu, pełny pakiet z przelotem, zakwaterowaniem we wcześniej wspomnianym hotelu Primasol Sunrise i wyżywieniem All Inc wynosi za 2 osoby i dziecko od 2 do 14 lat 4088pln termin od 11-06-2012 do 18-06-2012 wylot z Warszawy. Cena 2 osób dorosłych z dzieckiem do 2 lat wynosi - 3 697pln
W razie pytań proszę dzwonić na naszą infolinię, podamy ceny na inne terminy lub hotele 48/384 55 00
Alfa Star 1

Aniu byłam bez dzieci . Mimo tak wysokich nie raz temperatur panuje tam super klimat . odczuwalna temperatura jest dużo niższa :tak: Trzeba tylko uważać żeby się nie oszukać i nie spalić za bardzo słoneczkiem .
Mając jednak małe dzieci pojechałabym tam we wrześniu , czy październiku . Jednak jest taniej i mniej ludzi :tak:
Jedno mi się nie podobało - jak dla mnie nawet w lato zimna woda :-D:-D ale mi chyba wszędzie jest w wodzie zimno - no może oprócz podgrzewanego basenu .

Co do bułgari , tu post alfa star

Wracając do oferty. Pani synek nie ma jeszcze ukończonych 2 lat , więc podróżuje za darmo. Stąd oferta wyjazdu jest bardzo korzystna, np: przy tygodniowym wyjeździe w dniach 11.06 za 2 dorosłych + maluszka cena wraz z ubezpieczeniem wyniesie 3697 zł. z przelotem i 1898 zł.(z dojazdem własnym) i

Dla mnie oferta rewelacyjna rozpatrując bez lotu np. doba dla dwóch osób kosztuje 271 zł . dodajmy do tego tylko , że jesteśmy w wysokiej klasy hotelu , gdzie żarełko jest pod nos całą dobę , alkohole czy inne przyjemności . mamy zwykle ręczniki w cenie , wszelka pomoc i sprzątnięte , to czego chcieć więcej .
Do tego porównajmy nasze morze . gdzie marny mały pokoik w miarę blisko plaży w którym trzeba sobie ugotować i nikt nam nie sprzątnie kosztuje ok 70 zł od osoby w pełnym sezonie
:tak: także bułgaria górą :-D:-D
Nawet z lotem posiadając dziecko do 2 lat cenowo wychodzi całkiem nieźle .
Zresztą jechać na tydzień autem biznes mało opłacalny - dojazd kosztował nas tok temu ok 1200zł ( nocleg , winiety , mój mandat w rumuni
:-D:-D, obiady po drodze ) ;-)
jednak trasa mimo tego że jest ciężka , jest niepowtarzalna , rumunia jest przepiękna i warto ją zobaczyć nawet tylko z auta .

Alfa star - widzę że w niektórych biurach pojawia się nowy kierunek - Rumunia właśnie . Jakie są progonozy ? Bedzie taki bum jak na bułgarię , która teraz wróciła do łask i jest ogromnym placem budowy nowych hoteli ?
Widziałam już zresztą kilka ofert wyjazdów właśnie tam . A jak u was ? Mówi się o tym kierunku ?

Nie przewidujemy w tej chwili wprowadzenia Rumunii do swojej oferty, może w przyszłm roku kto wie :)

Nie przewidujemy w tej chwili wprowadzenia Rumunii do swojej oferty, może w przyszłm roku kto wie :)

Fajnie by było , bo kraj jest piękny . Morze jak w bułgari. Troszkę im infrastruktury jeszcze brak , ale budują , budują :-D:-D Autostrad chyba jednak jest więcej niż u nas :-D:-D

Alfa Star a jaka jest cena pobytu tygodniowego w Bułgarii na początku sierpnia dla 2osób dorosłych + dziecko 5lat + dziecko 1rok??? (proszę o kalkulację z przelotem)

reklama
Prosze o przesłanie wszelkich preferencji (lotnisko wylotowe, opcja wyżywenia itp.) na adres mailowy rezerwacja@alfastar.pl, wówczas prześlemy zwrotnie kalkulację cenową.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry