reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Implantacja. I co znaczy, że robiłaś test z krwi i niby nic nie wskazuje na ciążę? W sensie beta? Beta jednoznacznie mówi, że jesteś w ciąży albo nie. No i jeśli zbliżenia były w połowie czerwca a później 27.06 miałaś okres to nie możesz być w ciąży
Tak beta 0.2 jednak czuje się mega dziwnie nigdy tak nie miałam zastanawiam się o co chodzi i czy wykluczyć definitywnie tą opcję.Implantacja. I co znaczy, że robiłaś test z krwi i niby nic nie wskazuje na ciążę? W sensie beta?
Oj źle napisałam. Zbliżenia były w lipcuImplantacja. I co znaczy, że robiłaś test z krwi i niby nic nie wskazuje na ciążę? W sensie beta? Beta jednoznacznie mówi, że jesteś w ciąży albo nie. No i jeśli zbliżenia były w połowie czerwca a później 27.06 miałaś okres to nie możesz być w ciąży
Tak, wykluczyć.
Tak beta 0.2 jednak czuje się mega dziwnie nigdy tak nie miałam zastanawiam się o co chodzi i czy wykluczyć definitywnie tą opcję.
frez.ja1987
Nie jesteś w ciąży. Więc objawy, które masz nie są ciążowe.Tak beta 0.2 jednak czuje się mega dziwnie nigdy tak nie miałam zastanawiam się o co chodzi i czy wykluczyć definitywnie tą opcję.
Wiesz kiedy była owulacja? Jak ja wyznaczyłaś? Monitoring? Testy owulacyjne? Metody termiczne? Oki dniowe masz cykle?
asia.joanna
Więc nie jesteś w ciąży. To jest jedyna słuszna odpowiedź.Tak beta 0.2 jednak czuje się mega dziwnie nigdy tak nie miałam zastanawiam się o co chodzi i czy wykluczyć definitywnie tą opcję.
Przy becie 0.2 nie ma objawów ciąży.
Koniec.
Koniec.
Cykle mam 28 dni zazwyczaj. Jeśli chodzi o owulacje to podejrzewam że była ok 11.06. Generalnie nie starałam się ani nic tylko pominąłem antykoncepcje. Tylko niepokoi mnie biust który urósł oraz zmęczenie. No i to krwawienie ubogie 3dni
reklama
asia.joanna
Czyli jesteś w okolicach miesiączki. Beta ewidentnie wskazywałaby na ciążę. Twoje objawy mogą mieć różne podłoże, ale na pewno nie są to oznaki ciąży.Cykle mam 28 dni zazwyczaj. Jeśli chodzi o owulacje to podejrzewam że była ok 11.06. Generalnie nie starałam się ani nic tylko pominąłem antykoncepcje. Tylko niepokoi mnie biust który urósł oraz zmęczenie. No i to krwawienie ubogie 3dni