reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost bety

10dpt 22.2
12dpt41.6
14dpt80.9
16dpt189.25
18dpt454.0
21dpt 1089 6tydzien
Zakładam, że jesteś pi transferze. Miałaś blastocystę czy zarodek 3-dniowy. W przypadku blastocysty 10dpt rokująca beta powinna być 3-cyfrowa. Jak na 21dpt blastocysty wynik bety wydaje się być niski.
Zajrzyj na wątek: kto po in vitro, tam są dziewczyny po in vitro więc znajdziesz więcej informacji. Za mną sporo transferów i przy takich wynikach przy transferze 5-dniowej blastocysty nie nastawiałabym się na pozytywne zakończenie.
Nie chcę obierać nadziei, przedstawiam swoje doświadczenie.

reklama
Zakładam, że jesteś pi transferze. Miałaś blastocystę czy zarodek 3-dniowy. W przypadku blastocysty 10dpt rokująca beta powinna być 3-cyfrowa. Jak na 21dpt blastocysty wynik bety wydaje się być niski.
Zajrzyj na wątek: kto po in vitro, tam są dziewczyny po in vitro więc znajdziesz więcej informacji. Za mną sporo transferów i przy takich wynikach przy transferze 5-dniowej blastocysty nie nastawiałabym się na pozytywne zakończenie.
Niestety sie zgadzam, u mnie w 7 dpt beta już była 3 cyfrowa, to sa niskie bety, chociaż sie podwajaja teoretycznie…

Przy takiej becie miałaś pozamaciczna ?

reklama
Cześć Dziewczyny, piszę, bo może któraś z Was też kiedyś będzie potrzebować otuchy - byłam dziś na kolejnym USG i... Przy poziomie przekraczającym 50 000(!) Beta HCG zobaczylysmy z panią doktor piękny zarodek z serduszkiem bijącym jak dzwon! :) Nie wszystko zawsze jest książkowo, nie zawsze co do sekundy na czas. U mnie przy 30 tys. na jednym usg nie było widać kompletnie nic tylko pusty pęcherzyk, a na drugim jakiś minimalny cień, który i tak po momencie zniknął i było podejrzenie pustego jaja. Było spore przesunięcie w cyklu i stąd chyba takie długie oczekiwanie :)

Do góry