reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost bety o 4% w 7tc co to oznacza?

reklama
To pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość i czekać. A bierzesz jakieś leki ?
Właśnie pytałam ginekolog czy nie powinnam czegoś dostać, ale stwierdziła że nie ma sensu bo nie wiadomo w którą stronę ta ciąża pójdzie. Nie jestem zadowolona z wizyty, niczego nie wyjaśniło, jestem tak samo zdenerwowana jak przed.

Wiesz co ,nie chxe Ci wiecej przykrosci sprawić, ale nie ma co podtrzymywać lekami , jak nie ma szans zeby było ok ,a jak ma być dobrze to bez leków będzie , przyrost jest zły, ja bym powtorzyla bete I czekała, nic nie da się zrobić, ja 2 razy poronilam ,I wiem że lepiej uslyszczec gorzka prawdę, niż słodkie kłamstwa

Tak, ostatnio było 3800, ginekolog mówiła na kolejnej wizycie że ważne że rośnie, przestać testować i kierować się tym co na usg, dostałam trochę leków bo progesteron zbyt niski, na razie wszystko wydaje się być ok
jeśli miałaś już usg to się liczy obraz z usg ja przy większych wartościach bo chyba 19 tysięcy to urosło mi 28 % aktualnie końcówka 9 tc i ma razie wszystko w porządku :)

reklama
Dzisiaj zobaczyłam brylancik z pęcherzyka żółtkowego!, na kolejne aby zobaczyć coś więcej czekam ponad tydzień :( Ogólnie w tym miesiącu prawie zbankrutowałam przez te wszystkie badania, oby było warto :)

Do góry