reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyzwanie! Chcę być szczupła wiosna 2017

Iza K 26

Fanka BB :)
Miasto
Tunbridge Wells
Hej mam na imię Iza. Mam prawie 29 lat, syna 14 miesiecznego. Szukam fajnych Kobitek które tak jak ja planują zgubić parę kg jeśli ktoś dołączy do mnie to oczywiście opowiem co nie co więcej o sobie zapraszam i czekam

reklama
Mama witam miło Cię poznać. Powiedz coś więcej o sobie? Twojej córeczce moim planem jest jakieś 5 kg do zgubienia... a ciężko mi z tym.... brak czasu dla siebie przede wszystkim ehhhh. Ale postaram się to zmienić. A Ty ile planujesz zgubić? Moja waga aktualnie to 57 kg przy wzroście 162. Wiec 5 kg to takie minimum.

Moim zdaniem 57kg przy wzroście 162cm to jest w sam raz. Moim zdaniem powinnaś raczej wymodelować sylwetkę :) Ale skoro masz ochotę, to nic nie stoi na przeszkodzie. Potrzymam kciuki!

Ja też bym z chęcią zgubiła parę kilogramów, ale brak mi motywacji ;-)

Witaj Witch kurcze wiesz dużo racji w tym co mówisz ze powinnam wymodelowac swoje ciało bo mam tak zwaną, ,oponke" która mnie strasznie wkurza. No ale już jestem na diecie, zaczęłam robić brzuszki ale to dopiero początek jeszcze tylko czekam na ubranie sportowe i mam zamiar trochę pobiegać wieczorami. Mąż zostanie z młodym wiec mam nadzieje ze się to uda. Powiedz coś więcej o sobie pozdrawiam

Z tym brzuszkiem to ciężka sprawa. Same brzuszki nie załatwią tu sprawy ;) Z tym bieganiem to dobry pomysł. Z ćwiczeń na brzuch polecam N. Gacka i zacząć od treningu dla początkujących - na yt na pewno znajdziesz.
A co o mnie? Ja ciągle tylko w sferze marzeń mam niższą wagę. Powoli zaczynam godzić się z tym, że nie schudnę nigdy. Próbowałam wielu diet, ale efekt jest taki, że o ile chudnę to max 0,2kg na tydzień. Jak dla mnie - jest to bardzo demotywujące. A nie lubię chodzić głodna.

Hmmm ciężka sprawa a myślałaś na pójściem do dietetyka? Może on by ci pomógł? Wiem że fajnie by było szybko chudnąć itd. Ale to nie takie proste bo organizm się broni. Ja tez nie jestem zachwycona moim spadkiem wagi bo w tym tygodniu nie całe 0,5kg jesienią jak odchudzałam to fajnie kg mi leciały bo w nie całe 2 miesiace 10 kg schudlam a teraz? Masakra nic nie chce ruszyć ehhhh. To ile ważysz i przy jakim wzroście?

Mieszkamy z chlopakiem w UK. Obecnie siedzę w domu z mala. Też planuje zgubić parę kg bo po porodzie sporo mi zostalo. A wy co powiecie o sobie

reklama
Mama też mieszkam w UK I tez siedzę z synem w domu... masz jakiś plan na odchudzanie? Ile chcesz schudnąć? Ile ważysz i przy jakim wzroście?
160 i koło 60 kg ale został mi spory brzuch po ciąży a ile bym chciała schudnąć to nie wiem oby brzuch mniejszy był ;p a skąd jesteś ?

Do góry