reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyższe Img różyczka,wczesna ciąża

Krusz

Zaciekawiona BB
Hej Dziewczyny :)
Mam pytanie do przyszłych lub może już obecnych mam :) , które spotkały się z takim przypadkiem.
Jestem w 4tyg.ciazy zrobiłam wszystkie badania i niestety test na rozyczke wyszedł podwyższony...obskoczyłam całe Google,co ja się naczytałam,jestem podłamana.. czy któraś z was miała podobne wyniki?
I czy wszystko w późniejszych badaniach okazało się w porządku? Proszę o odpowiedź
Dopiero jutro idę do Internisty na rozmowę,następne badanie u ginka mam w przyszłym tyg. Do tego czasu zwariuje

reklama
Koleżanka miała podwyższone. Niestety nie zakończyło się to dobrze, ale każdy przypadek jest inny ;D Dobry lekarz, badania i usg pokaza wszystko ;)

Hej, moja mama bedąc ze mną w ciąży zachorowała na różyczkę na początku 2 miesiąca. Lekarze kazali jej usuwac ciąże (to bylo ponad 33 lata temu)ale mama sie nie zgodziła. Urodzilam się całkowicie zdrowa :) bądź dobrej myśli i trzymam kciuki!

Hej, moja mama bedąc ze mną w ciąży zachorowała na różyczkę na początku 2 miesiąca. Lekarze kazali jej usuwac ciąże (to bylo ponad 33 lata temu)ale mama sie nie zgodziła. Urodzilam się całkowicie zdrowa :) bądź dobrej myśli i trzymam kciuki!
Mam nadzieje,ze i u mnie dodatni wynik okaże się małym błędem labo lub lekarskim.
Mimo wszystko masz upartą i przy tym wspaniałą Mamę ! :) :)
Ojj tak , Dobre myśli to podstawa,mają moc... i dziękuję :)

Do góry