Nektarynka2
Fanka BB :)
Dziś była położna kazała się nie martwić, i powoli to znika w sensie nie ma już nic na szyi i delikatnie zostało na brzuszkuJa bym była w kolejce do lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś była położna kazała się nie martwić, i powoli to znika w sensie nie ma już nic na szyi i delikatnie zostało na brzuszkuJa bym była w kolejce do lekarza.
Ja miałam to samo z dzieckiem i nie panikowałam.Ja bym jednak pokazała lekarzowi, a nie położnej.
Ale to Twoje dziecko. Podziwiam spokójAle tak serio-serio, bo ja jestem panikara ;-)
Bez gorączki trzydniówka nie istnieje. A tu jakoś nie ma mowy o tym żeby dziecko gorączkowało.A ma to na całym ciele ?
Bo jest jeszcze kwestia 3dniówki.
Jeśli ma to na plecach i brzuchu i po 1 dniu zaczęło znikać, to po kolejnym 1 dniu przerwy jeśli wyskoczy na rękach i nogach ( też na 1 dzień ) to ja właśnie strzelam pod 3dniówkę.
Z tym że wiesz - nie jesteśmy lekarzami, sąnto tylko strzały .
A ma to na całym ciele ?
Bo jest jeszcze kwestia 3dniówki.
Jeśli ma to na plecach i brzuchu i po 1 dniu zaczęło znikać, to po kolejnym 1 dniu przerwy jeśli wyskoczy na rękach i nogach ( też na 1 dzień ) to ja właśnie strzelam pod 3dniówkę.
Z tym że wiesz - nie jesteśmy lekarzami, sąnto tylko strzały .
a ok, no faktycznie .Bez gorączki trzydniówka nie istnieje. A tu jakoś nie ma mowy o tym żeby dziecko gorączkowało.
Nie musi być spocony. Po prostu było jej za ciepłoGorączki nie miała, już to znikło całe może rzeczywiście ją za ciepło ubrałam na spacer.. choć nie wiem sprawdzałam kark na spacerze i nie był spocony![]()