reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wysypka

mysza33

Fanka BB :)
Dzien dobry, czy tak wyglądają potówki? Synek dostał na plecach tylko ale to moje pierwsze dziecko

Załączniki

• 6D81E24F-EFA9-45E7-951F-198BB95C75F0.jpeg
    6D81E24F-EFA9-45E7-951F-198BB95C75F0.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 207
reklama
Dzien dobry, czy tak wyglądają potówki? Synek dostał na plecach tylko ale to moje pierwsze dziecko
U mnie identyczna wysypka okazala sie potowkami. Musisz lżej ubierac dzieckiem I ewentualnie kąpiel w krochmalu. Może to być również trądzik niemowlęcy lub alergia kontaktowa.
Przez kilka dni ubieraj lżej w 100% bawełniane rzeczy. Może przykrywasz za bardzo, albo za ciepło na zewnątrz ubierasz. Jeżeli po 24h takiego postępowania zauważysz, złagodzenie, to znaczy, że to to.
Krochmal nie zaszkodzi akurat na żadna z tych dolegliwości.

U mnie identyczna wysypka okazala sie potowkami. Musisz lżej ubierac dzieckiem I ewentualnie kąpiel w krochmalu. Może to być również trądzik niemowlęcy lub alergia kontaktowa.
Przez kilka dni ubieraj lżej w 100% bawełniane rzeczy. Może przykrywasz za bardzo, albo za ciepło na zewnątrz ubierasz. Jeżeli po 24h takiego postępowania zauważysz, złagodzenie, to znaczy, że to to.
Krochmal nie zaszkodzi akurat na żadna z tych dolegliwości.
Przypuszczam ze to właśnie potowki ponieważ dwa dni temu synek nad ranem spał z nami w łóżku i poczułam w pewnym momencie ze jest spocony, staram się teraz ubierać lżej i dziś zrobię mu ta kąpiel. Zobaczymy

Do góry