reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wysoka beta maly przecherzyk

ola.l

Początkująca w BB
Cześć
Moja beta z 1.06 wynosiła 1560
3.03 2627
A dziś 9.06 14327
Była na usg 7.06 i był widoczny tylko pecherzyk 3mm . Przyrost hcg dobry ale czy pecherzyk nie jest za mały? Jestem po dwóch poronieniach nie wiem co myśleć martwię się, że teraz tez źle się skonczy .

reklama
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ? Który to tydzień ciąży ?
Nie dziwię się że się martwisz , sama jestem po poronieniu i cb . Ja bym pewnie skonsultowała to jeszcze raz u innego gin.

Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ? Który to tydzień ciąży ?
Nie dziwię się że się martwisz , sama jestem po poronieniu i cb . Ja bym pewnie skonsultowała to jeszcze raz u innego gin.
25 kwietnia ostatnia miesiączka cykle co 30 dni lekarka określiła jako 4/5 tydzień z bety wychodzi 6

Możliwe że owulacja Ci się przesunęła i faktycznie ciąża jest młodsza , widziałam posty dziewczyn że pęcherzyk w 5 tygodniu miał ok 3 mm , wszystko pozytywnie się skończyło. Natomiast to trochę długo żebyś czekała w nieświadomości do lipca , szczególnie jeśli w wywiadzie są poronienia . Ja 29.04 miałam ostatnią miesiączkę , 05.06 był widoczny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym , doktor ze względu na wcześniejsze poronienia zaprosił mnie na wizytę za 1,5 tyg żeby sprawdzić czy jest zarodek z serduszkiem. Może umów się do kogoś w przyszłym tygodniu, przy takiej becie powinno być już coś widać . Trzymam mocno kciuki aby wszystko pozytywnie się udało ❤

Możliwe że owulacja Ci się przesunęła i faktycznie ciąża jest młodsza , widziałam posty dziewczyn że pęcherzyk w 5 tygodniu miał ok 3 mm , wszystko pozytywnie się skończyło. Natomiast to trochę długo żebyś czekała w nieświadomości do lipca , szczególnie jeśli w wywiadzie są poronienia . Ja 29.04 miałam ostatnią miesiączkę , 05.06 był widoczny pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym , doktor ze względu na wcześniejsze poronienia zaprosił mnie na wizytę za 1,5 tyg żeby sprawdzić czy jest zarodek z serduszkiem. Może umów się do kogoś w przyszłym tygodniu, przy takiej becie powinno być już coś widać . Trzymam mocno kciuki aby wszystko pozytywnie się udało ❤
Tak zrobię dziękuję 😊

Bylam dziś u lekarza tamtą pani musi mieć zły sprzęt bo w piątek widziała tylko mały pecherzyk a dziś się okazało że jest zarodek z bijącym serduszkiem .

reklama
Do góry