Dziewczyny, 12+4. zdjęcie z pierwszego badania prenatalnego, doktor "przewidział" płeć, ale nie ukrywam, że mam lekką nadzieję, że może jeszcze coś się zmieni Jaka jest Wasza opinia? Dziewczynka czy chłopiec ? Czy zdążyło się Wam, że werdykt z 13go tygodnia się zmienił ?
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Dziewczyny, 12+4. zdjęcie z pierwszego badania prenatalnego, doktor "przewidział" płeć, ale nie ukrywam, że mam lekką nadzieję, że może jeszcze coś się zmieni Jaka jest Wasza opinia? Dziewczynka czy chłopiec ? Czy zdążyło się Wam, że werdykt z 13go tygodnia się zmienił ?
Dla mnie to dziewczynka na ten moment
bleucoco
Wg mnie dziewczynkaDziewczyny, 12+4. zdjęcie z pierwszego badania prenatalnego, doktor "przewidział" płeć, ale nie ukrywam, że mam lekką nadzieję, że może jeszcze coś się zmieni Jaka jest Wasza opinia? Dziewczynka czy chłopiec ? Czy zdążyło się Wam, że werdykt z 13go tygodnia się zmienił ?
Sopek
Moderator
@kokoskaa mi zawsze lekarze mówili w okolicach 20 tygodnia płeć , w ostatniej ciąży lekarz się pospieszył i powiedział właśnie w 12 tyg , mówił że na 99% chłopiec - jest córka poszłam do niego po wcześniejszym poronieniu bo jeden z lepszych fachowców , super sprzęt, jest ordynatorem w szpitalu. Nie szłam z zamiarem poznania płci tylko czy wszystko dobrze, płeć sam powiedział i mówił że jest na 99 % pewny i zostawia 1% bo nigdy nie można być pewnym w 100% dopiero po porodzie więc jakaś nadzieja jest
DżoanaM
U mnie się werdykt zmienił aczkolwiek wogóle go nie było. Mojej pani dr wydawało się,że dziewczynka. Ale nie była pewna. Drugi lekarz do którego poszłam awaryjnie mówi siusiaka nie widzi ,ale dziewczynki też nie potwierdza. Dzieć przetrzymał wszystkich do połówkowych. Tam już bez cienia wątpliwości lekarz mówi chłopiec. Potwierdził to cztery tygodnie później kardiolog robiący usg serduszka. Z resztą mały tak się wypiął pod głowicą usg,że nawet dziecko nie miałoby problemu z rozpoznaniem.Dziewczyny, 12+4. zdjęcie z pierwszego badania prenatalnego, doktor "przewidział" płeć, ale nie ukrywam, że mam lekką nadzieję, że może jeszcze coś się zmieni Jaka jest Wasza opinia? Dziewczynka czy chłopiec ? Czy zdążyło się Wam, że werdykt z 13go tygodnia się zmienił ?
reklama