Czoperka
Fanka BB :)
O biustonosz miałam chyba ten Link do: Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CAFFE LATTE 70H i bardzo bardzo mi się sprawdził.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚlicznyO biustonosz miałam chyba ten Link do: Biustonosz do KARMIENIA ALLES MaMa CAFFE LATTE 70H i bardzo bardzo mi się sprawdził.
Jejku a ja za to uwielbiam chłopięce ubrania.Jak widzę jakces w sklepie czy w necie to mnie aż telepie bo mogłabym kupować odrazu.Mój synek miał garderobę głownie z motywami leśnych zwierzątek,bo to na mnie działało jak magnesteraz mam wyzwanie bo dziewczynkowe ubrania musze kupować i jakoś mnie tak nie kręcą.No ale już wiem że lubię motyw sowy na ubraniach
Pytanie mam -jak sądzicie czy materac piankowy ktorym mam w łóżeczku od 4 lat,będzie ok dla dzidzi czy kupić nowy?
Materac dla doroslych napewno "dostosowuje sie" ale nie jest to nic dobrego poniewaz ugniata sie w jedym miejscu I nie zapewnia po kilku latacj odpowiedniej podpory dla kregoslupa, dlatego co pół roku powinno sie go odwracac zeby na dluzej starczyl.mnie też kręci motyw sowy i jeszcze gwiazdki i paski co do materaca wszędzie jest napisane że lepiej wymieniać bo dostosowuje się materac do właściciela, ale pytanie na ile to chwyt marketingowy?
Dlatego staram się raz w miesiącu odkurzyć łóżko na którym śpimy. Jest obite czarną tapicerką, więc doskonale widać ile martwego naskórka się na nim zbiera. A na materacyku u synka mamy założony taki ochraniacz na gumkach.Druga rzecz to martwa skora, włosy, kurz, roztocza etc które naturalnie sie w materacu, poduszce czy koldrze zalegaja wraz z uzywaniem. Mniej jesli był zabezpieczony specjalnym ochraniaczem ale mimo wszystko tam sa.